Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cuvântul Kundalini (कुण्डलिनी, kuṇḍalinī), este derivat din cuvântul sanskrit kundal care înseamnă răsucire, buclă. Kundalini este descrisa in religiile orientale drept o entitate spirituala sub forma fie a a unei zeite sau a unui sarpe care doarme la baza coloanei vertebrale, dar care poate fi trezita prin diverse forme de yoga. In conceptiile mai moderne kundalini este o forta libidina, sexuala.
Academicieni numerosi au stabilit si termenul de “sindromul kundalini”, o afectiune psihica rezultata din incercarile trezirii spirituale kundaline, al caror simptome: apatie, tremurari ale partilor corpului, dusuri reci si calde de transpiratie, dureri de cap, ameteli, depresii indelungate, sensibilitate la lumina, stari de transa, insomnii, pierderea apetitului sau mancat in exces, voci in cap, tiuit in urechi, comportament antisocial, toane, schimbari de comportament, presiune pe creier, tendinte suicidale, sunt toate afectiuni ale oamenilor posedati adusi in manstiri.
In cronica secolului 12. numita Rajatarangini, termenul de Kunda coincide cu termenul de NAGA din Mahabharata, termen ce poate fi gasit si in Biblie sun denumirea de sarpe mutant, sarpele care a pacalit-o pe Eva.
Kundalini, aceasta forta reprezentata printr-un sarpe, salasluieste in doctrinele yoghine in zona anusului, la baza coloanei vertebrale si asteapta sa creasca si sa se incolaceasca dealungul coloanei si sa capteze toate punctele energetice ale corpului uman, numite la oriental chackre sau nadis.
Kundalini poate sa se trezeasca doar cu ajutorul unui maestru, guru sau profesor, prin yoga sau mediatie. Cateodata sustin acesti mistici, sarpele se trezeste in urma unei traume sau fara niciun motiv si incepe sa posede nadele, pana ajunge la cap, la glanda pineala si astfel omul poate deveni iluminat, sau insusi un zeu. Acest concept a stat la baza caderii lui Lucifer din rai, ca a vrut sa fie un d-zeu, iar Iisus, ne avertizeaza in Biblie sa avem  grija sa ne pastram luminatorul trupului, al treilea ochi, adica glanda pineala curata, cat si cel mai important avertisment: Aveti grija pe cine lasati in Templul lui D-zeu, templul fiind corpul, pe El sau pe  opusul lui, acest sarpe mutant.
Trezirea sarpelui, a fost abordata prin diverse metode de yoga si tantra, de catre masoni precum Carl Gustav Jung sau fondatorul religiei Aetherius, religia UFO, de catre Sri Aurobindo acel guru care il imita pe Iisus, de catre alchimistii ezoterici Tomasso Palamidessi, Iulius Evola, Osho Rajneesh, dar in special de adeptii religiei sataniste NEW AGE.

1
Trezirea sarpelui expusa- Mucalida posedandu-l pe Buddha

1
Serpii Kundalini incercand sa posedeze glanda pineala…este visul sarpelui sa stapaneasca toate chackrele omului, astfel va putea sa faca ce doreste cu el.

loading...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Orfana română adoptată în anii ’90 şi ajunsă soldat în armata SUA: „Mama adoptivă s-a purtat abuziv cu mine“

Fata a ajuns sa doarma pe strazi cativa ani in SUA, dar totusi a terminat

50 de copii africani au paralizat dupa ce au fost vaccinati cu vaccinurile lui Bill Gates, anti-meningita!!!

Bill si Melinda Gates se lupta deja de cel putin un deceniu ca fiecare copil

Prin semnul crucii ne protejam chakrele ( punctele energetice) de posedare demonica

Doar ortodocsii practica facerea semnului crucii in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh,

Semnele care Indica Faptul ca Ai Candida si Ce Trebuie sa Faci in Privinta Asta

Candida este de fapt o ciuperca, prezenta in mod natural in tractul digestiv. Ea este

Închide