Au şi chinezii Zona 51 a lor? O structură stranie a fost descoperită în deşertul Gobi

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Timp de zeci de ani, guvernul din SUA a infirmat existenţa Zonei 51, o bază militară de top, secretă. În 2013, în urma promulgării unui nou act, CIA a fost nevoită să admită existenţa regiunii. În prezent, cu ajutorul imaginilor de pe Google Maps, adepţii teoriilor conspiraţiilor susţin că au descoperit versiunea chineză a Zonei 51, în deşertul Gobi.

loading...

Cu ajutorul Google Maps, canalul de Youtube ce prezintă teorii ale conspiraţii „thirdphaseofmoon” a declarat că structura circulară observată între Nepal şi Mongolia ar putea fi o „bază a extratereştrilor”. Conform Fox News, acest lucru nu a fost confirmat de către guvernul nipon.

Deşi modul în care este realizată structura ar putea fi doar o întâmplare, adepţii acestor teorii susţin că este o „Zona 51 chinezească”, alţii mergând mai departe şi afirmând că ar putea fi o platformă de aterizare pentru extratereştrii.

Structura a stârnit controverse, de-a lungul timpului unele persoane considerând că ar putea fi un fel de Stonehenge al chinezilor, utilizat de nomazi pentu a venera Soarele.

http://www.descopera.ro/dnews/17419474-au-si-chinezii-zona-51-a-lor-o-structura-stranie-a-fost-descoperita-in-desertul-gobi

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
INCREDIBIL. MAI RAU CA LA 1907. Ai, N-ai, trebuie sa dai. Statul cere bani de la persoanele fara nici un venit ca sa-i dea viitorilor asiguratori privați din sanatate.

Statul cere bani de la persoanele fara nici un venit ca sa-i dea viitorilor asiguratori

Petre Ţuţea savuros: “Mor de dragul lui Nicolae Ceaușescu ăsta! Îmi vine să-l pup de drag ce-mi e. Se pupă cu toți negroteii ăia șefi de stat şi face rost de valută să nu mai depindem de muscali!”

Regretatul profesor Petre Anghel ne-a lăsat la îndemână, graţie internetului, o colecţie impresionantă de eseuri

Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong, angajata lui Soros- Consilier de Stat la Departamentul pentru Romanii din Afara Granitelor

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong Consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia

UNGARIA: Lovitură pentru ONG-urile finanțate de Soros | pe cand si la noi?

Orice organizație a societății civile care primește finanțare de la miliardarul George Soros ar trebui

Închide