Candidatul cu patru case, două terenuri, dar și… ajutor social!

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 
Numai Ceausescu dadea case la familii cu copii sau cu venituri modeste. Politicienii de azi nu au scrupule fata de “pulimea” care i-a votat.
Cristina Pocora locuiește într-o casă ANL a cărei dobândire ridică mari semne de întrebare
Locuințele sociale au fost întotdeauna o problemă în România, numărul lor fiind mult sub nivelul necesar. Așa puține cum sunt, aceste case au mai fost date preferențial persoanelor importante, cu bani, care nu aveau nicidecum nevoie de ele pentru că și-ar fi permis cu siguranță o altă locuință. Din lăcomie, însă, politicieni sau directori bugetari au preferat să priveze de un acoperiș deasupra capului pe cineva care ar fi avut cu adevărat nevoie. Acum, unele dintre aceste persoane vin și promit electoratului marea cu sarea din postura de candidați la primăriile din București.

Avea bani să-și cumpere oricare altă casă, dar dacă a avut oportunitatea nu s-a dat în lături să ia un apartament ANL


Cristina Pocora, candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, stă, în ciuda situației materiale foarte bune, locuiește într-un apartament dintr-o casă ANL, obținută cu ajutor de la stat și credit ipotecar. E vorba de procedura aceea cu liste de așteptare pentru locuințe sociale unde se înscriu alte câteva zeci de mii de persoane, familii tinere, cu copii, cu venituri modeste. N-a fost un impediment, nici măcar moral, pentru Cristina Pocora, persoană cu funcții importante și cu un venit măricel. Acum, în pragul alegerilor, vorbește oamenilor despre locuințe sociale și pare că nu are nicio problemă că ea a cumpărat cu preț subvenționat un apartament ANL, deși era evident că își permitea să cumpere orice altă casă.
http://www.evz.ro/candidatul-cu-patru-case-doua-terenuri-dar-si-ajutor-social.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Fiica premierului Tudose face afaceri cu energie de la 19 ani- afacerile dubioase ale familiei premierului…

Premierul Mihai Tudose a avut grijă ca şi fiica lui să aibă o afacere bănoasă

Salariul lui Mugur Isărescu a scăzut, castiga doar 12000 de euro lunar, nu va vine sa credeti ce beneficii are un angajat al BNR cand iese la pensie, totul din banii poporului

Anul trecut în septembrie, BNR a publicat în premieră salariile conducerii executive şi indemnizaţia netă

Spiegel îl desființează pe Klaus Iohannis: Un diletant

Revista Spiegel scrie că exercitarea mandatului președintelui Klaus Iohannis este un dezastru.  Spiegel descrie conflictul

Calendarul Biblic, cel mai acurat si precis calendar

Pentru a putea calcula corect ziua Sabatului, trebuie sa luam luna in considerare, de aceea

Închide