Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Incredibil in ce vremuri traim, in cele prevestite ca preotii se vor lepada de Iisus.
Cardinalul Giorgio Salvadore a facut un anunt oficial cu privire la faptul ca anul acesta se implinesc 1981 de ani de cand Vaticanul il asteapta pe Iisus, incheiand astfel anul acesta asteptarea intoarcerii Domnului pe pamant. Totusi a cerut oamenilor sa nu isi piarda credinta, in ciuda acestor stiri.
Cardinalul Salvadore a afirmat: ” Credem ca Iisus nu se mai intoarce. Asteptam de veacuri, probabil ca e ocupat sa ajute alti oameni in alte parti.”
In Ioan 14:1-3 Iisus a promis discipolilor sai ca se va intoarce:

loading...
 • 1 Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine.
 • 2 În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.
 • 3 Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.

Cardinalul a explicat de ce crede el ca Iisus si-a incalcat promisiunea spunand ca era probabil beat cand a facut promisiunea. “Avand abilitatea sa transforme apa in vin, cu totii facem promisiuni pe care nu le putem tine cand suntem beti, Iisus nu a fost cu nimic mai diferit”, a adaugat cardinalul Salvadore.
Biserica sustine ca se va focusa acum atentia in a-si reface reputatia in jurul lumii, dar ca nu isi va pierde optimismul pentru a doua venire a salvatorului.
Mai aveti ceva de adaugat? V-ati dat seama in slujba cui lucreaza acesti cardinali si papi? Totul este facut in asa fel incat credinciosii sa isi piarda credinta. Aceasta blasfemie pe care a putut-o face din nou biserica intareste avertismentele biblice cu privire la biserica Catolica numita ‘Curva cea mare” si la marturiile oamenilor aflati in moarte clinica care au vazut papi si preoti in iad.
Mare grija sa nu va pierdeti credinta din cauza astora, sa nu le indepliniti planurile.
Sursa: Jewsnews.co.il

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Cardinalului VATICANULUI: Credem ca Iisus nu se mai intoarce. Il asteptam de veacuri, era probabil beat cand a promis ca se va reintoarce

 1. Vaaai. M-am infiorat. 🙁
  Draga autor al articolului, tu cercetezi articolele care le citesti, de la arte surse, macar umpic? Prima chestie. De ce in articol nu se da referinta clara, pentru a verifica ce a declarat acel cardinal al Vaticanului? Ca e luat de oe Jewsnees.co.il, care is evrei ultra-nationalisti, care nu supoeta crestinismul, si intentionat promoveaza asa ceva, ca sa loveasca in crestinism.
  Am scris intr-o parte, la un comentariu pe facebook asa: “Articolul de pe Cocoon.ro, e facut de prosti sau nesimtiti, care imi permit sa zic ca, numa crestini nu i-as numi pe autori (nici nu stiu cine is), ca numai tampenii vad scrise pe acolo (scuzati-ma, dar m-am enervat, ca imi pasa de curatia care trebuie s-o avem). Sa le fie rusine si sa se pocaisca, ca ii baga pe multi in eroare. Era o stire falsa pornita de site-ul satiric WNM (WaterfordWhispersNews.com), gen cum avem noi TimesNewRoman.ro, si multi crestini protestanti din lume, avand deja o viziune general intunecata fata de catolici, gata, au si luat-o de-abinelea si au muscat-o, vorbindu-i in toate felurile.”
  Offf..cat urasc sa vad ca insasi credinciosii o musca, si cred orice, in loc sa cerceteze bine, si astfel isi bat joc de Hristos, in nestiinta. Nu stiti ca nedreptatea va fi pedepsita de Dumnezeu? Uite asa ne facem pacate.
  Uite un articol unde lamureste clar: http://www.examiner.com/article/fake-vatican-report-creates-real-outrage-over-end-times-prophecy si puteti sa cautati si voi altele.
  Uite articolul original pe WWN: http://waterfordwhispersnews.com/2014/04/18/jesus-not-coming-back-by-the-looks-of-it-admits-vatican
  Devi cum stau lucrurile, dommule autor / doamna autoare?

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Omagiul unui polonez posesor de Dacia 1310: „Mie îmi place România şi, dacă ceva este fabricat în România, îmi place“

40 de polonezi s-au îmbarcat în 15 maşini Dacia (modele 1100, 1300 şi 1310) şi

Soldatii chinezi incep sa ajunga la Eufrat?

Organizaţiile de presă din Orientul Mijlociu au anunţat în urmă cu două săptămâni posibilitatea ca

FILM DOCUMENTAR: Marxismul Cultural – adus in Romania de consiliera lui Iohannis, care sustine DISTRUGEREA CRESTINISMULUI, casatoriile de acelasi sex, avorturile, distrugerea familiei!!! Asta inseamna si miscarea #rezist

Un termen puțin cunoscut publicului din România și cu atât mai puțin cercetat - marxismul

FORBES: Regele Mihai al Romaniei- printre cei mai bogati suverani ai lumii

Mihai I de Hohenzollern, numit impropriu Regele Mihai I, este clasat de revista americana Forbes

Închide