Cazul Rudolph Fenz, a murit la 104 ani de la nastere, desi avea doar de 30 de ani

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Rudolph Fentz, se presupune ca s-a nascut la 1846 , a murit in iunie 1950 in New York. Este personajul central al unei Legende Urbane.
Povestea lui Rudolph Fentz este una dintre cele mai semnificative legende urbane din anii 1970 si a fost repetata, ocazional, odata cu raspandirea internetului in 1990. Cazul lui Rudolph Fentz, a fost prezentat ca o dovada incontestabila pentru existenta calatoriei in timp. Povestea incepe in 1876, cand Rudolph, aflat la varsta de 29 de ani, a plecat in obisnuita plimbare de seara prin cartier si nu s-a mai intors acasa. Familia l-a asteptat ani la rand, banuind ca l-a furat spiritul de aventura si a emigrat in Europa. Politia a declansat o ampla actiune de cautare a disparutului, dar barbatul nu a fost gasit niciodata. A fost declarat mort si povestea parea ca s-a incheiata.

loading...

Peste 74 de ani, un eveniment straniu s-a petrecut chiar in mijlocul celebrei strazi Fifth Avenue, din centrul Manhattanului. Un barbat, imbracat ciudat, s-a materializat, pur si simplu, in fata unei masini. Soferul nu a mai avut timp sa franeze si l-a calcat.
Politistii ajunsi la locul accidentului au constatat decesul, dar si cateva lucruri neobisnuite. Faptul ca victima purta o haina neagra, o palarie cu boruri largi, pantaloni si pantofi prinsi cu catarame arhaice, in stilul Secolului XIX, si ca omul era in varsta de aproximativ 30 de ani. rudolpf fenzPractic, obiectele si hainele erau nedeteriorate, parand a fi noi, neprezentand urme ale trecerii timpului, desi tineau de o moda veche de un secol. De asemenea, victima mai avea asupra sa cateva lucruri stranii pentru acea vreme: o scrisoare primita de la o adresa din Philadephia, datata 1876, carti de vizita cu numele sau, din care reiesea o adresa de pe Fifth Avenue, suma de 70 de dolari in bancnote vechi, o moneda speciala, veche, cu care putea fi cumparata o bere de la un local ce nu mai exista in anii 50, precum si o chitanta de ingrijire a unui cal si de spalare a unei carute. Adresa din chitanta facea referire la un local situat pe Lexington Avenue, locul exact al acestei cladiri neputand fi descoperit. Cazul parea un mister total, iar politia a inchis dosarul, pentru ca nu putea sa-l identifice nicicum pe Rudolf Fenz.

Politia a predat cazul unui personaj specializat in cercetarea persoanelor disparute, Hubert Rihn. Cu ajutorul Biroului de Persoane Disparute al statului New York, Rihn si-a contactat omologi din tarile europene, inclusiv Austria şi Germania, in incercarea de a gasi posibilele rude ale victimei.
Rihn a gasit, intr-un anuar telefonic din 1939, un indiciu important: un anume Rudolf Fentz Jr., cat si adresa lui. Mergand la aceasta adresa, a aflat ca, in perioada in care a locuit acolo, omul pe care il cauta avea 60 de ani si lucra la o banca din apropiere.  In 1940, a iesit la pensie si s-a mutat. La banca, i s-a spus ca Fentz Junior a murit 5 ani mai tarziu, in 1945, dar ca sotia sa inca traia in Florida. Astfel ca Rihn a vizitat-o pe vaduva lui Rudolf Fenz Junior. Aceasta, ar fi fost, practic, nora lui Rudolf Fenz Senior. In timpul unui interviu, doamna Rudolph Fentz Jr. a declarat anchetatorilor ca socrul sau, Rudolf Fenz Senior, a disparut misterios in timpul plimbarii sale de zi cu zi, in primavara anului 1876.Rudolph Fenz Senior ImageRihn a verificat informatiile, consultand arhivele din Secolul XIX, de la Biroul de Persoane Disparute din New York. Acolo, spre uimirea lui, a descoperit un dosar al unui caz nerezolvat, pe numele Rudolf Fenz, care a fost dat disparut de familia sa, caci nu s-a mai intors din plimbarea sa zilnica. Dosarul era insotit de o fotografie de-a lui Rudolf Fenz. Fotografia se asemana perfect cu omul accidentat in New York, in 1950.

A fost posibil oare ca un vortex temporal sa rapeasca un om din anii 1800 si sa-l arunce in mijlocul traficului pe o strada aglomerata din New York ? Multi martori, inclusiv Departamentul de Politie newyork-ez, spun ca DA … Incidentul de fata ar fi fost confirmat de numai putin de 74 de martori.

Cazul Rudolph Fenz, a murit la 104 ani de la nastere, desi avea doar de 30 de ani

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Masonul Victor Athanasie Stănculescu şi generalul român MOŞTENITOR al Propagandei Due

Generalul decedat duminică Victor Athanasie Stănculescu, unul din personajele cheie ale evenimentelor din decembrie 1989,

Societatea secreta THULE l-a ajutat pe Hitler prin ritualuri satanice sa ajunga in varf

Această organizaţie ocultă a influenţat toate lojele masonice şi societăţile secrete din Germania anilor 1920

ANA PAUKER NU E INTERZISA IN ROMANIA. TUTEA SI VULCANESCU SUNT INTERZISI. Ana Pauker este direct responsabila de sutele de mii de victime ale comunismului si ale bolsevismului sovietic facute in Romania. MRU un mare admirator al Anei Pauker.

Ana PAUKER (n. 1 decembrie 1893, com. Codăeşti, jud. Vaslui – d. 3 iunie 1960,

1982 Romania producea panouri solare si facea cercetari in energia alternativa, adica CURENT GRATIS pentru populatie

  S-au cam grabit romanii sa il dea jos pe Ceausescu, caci pana astazi am

Închide