Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu in care fusese tinuta de Casa Regala si de Imperiul Habsburgic

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Petre Ţuţea: Un singur mare naţionalist în care să credeţi, Ceauşescu !

loading...

Petre Ţuţea: „Când voi muri eu, după mine rămâne un singur mare naţionalist în care să credeţi, Ceauşescu. Nu ştiu eu cât de comunist e el, dar ţine cu […] Petre Ţuţea:
„Când voi muri eu, după mine rămâne un singur mare naţionalist în care să credeţi, Ceauşescu. Nu ştiu eu cât de comunist e el, dar ţine cu naţia asta, să ştiţi de la mine. Ăsta e român adevărat. Ţine cu noi!”
Destinul a făcut să moară Ceauşescu înaintea lui, şi el după…”Aţi văzut domnule, era mai mare naţionalist ca mine, că l-au omorât înaintea mea.”
Mare om, mare român acest Ţuţea
Fragment din filmul „Ileana & Romulus Vulpescu – Confesiuni” de Fabian Anton
Faptele vorbesc!
Au trecut 278de ani de la „revolutie”. Ceausescu a condus Romania timp de 24. Nu se poate spune ca era „bine” pe vremea lui Ceausescu, dar putini stiu cum era Romania inainte de Ceausescu! Acest conducator a fost pentru tara asta ceea ce au fost Kemal Ataturk pentru Turcia si Abdul Nasser pentru Egipt : TATAL NATIUNII!
Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu, de la lumina lumanarii, la lumina electrica, de la carul cu boi, la intreprinderi producatoare de automobile, camioane, tractoare, locomotive si avioane… Nu stiu daca, pastrand proportiile, exista performante asemanatoare in istorie – poate Ramses cel Mare. Ceausescu a dictat sa se ridice scoli, spitale, diguri, baraje, hidrocentrale, cai ferate, aeroporturi, baze militare subterane, lucrari hidrotehnice portuare, flote de avioane si vapoare, irigatii pe mii de hectare, poduri impresionante, ba chiar si ..autostrazi. In 24 de ani amarati, rastimp in care a platit datoriile si a dublat populatia urbana (v-a adus la oras, ma!…)…
De fapt este incredibil. Daca stiti despre ce vorbesc, veti vedea ca performantele lui Ceausescu frizeaza imposibilul. Si, peste asta, a pastrat DEMNITATEA acestui popor !

Sursa: Gabriel Lupan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
DEZVALUIRI-SOC despre CRISTINA GUSETH: Am vazut-o in spirale MISA, alaturi de domnul Ciolos

Gafele Cristinei Guseth la audierile pentru postul de ministru al Justitiei continua sa faca valva,

Poveste de dragoste încheiată la poliţie. Româncă sechestrată şi torturată de un iranian

O poveste de iubire născută pe net s-a terminat în teroare în viaţa reală pentru

Pe Raed Arafat il asteapta 100.000 de Euro in Germania daca poate dovedi existenta virusului rujeolic| Curtea Suprema din Germania: virusul rujeolic nu exista, vaccinarea s-a facut din motive sinistre

In scandalul provocat din cauza afirmatiilor Oliviei Steer cu privire la existenta virusului rujeolic (pojar),

Suferinta fizica indica probleme emotionale ascunse

De cand ne nastem, plangem si se gaseste cineva care sa ne ia in considerare

Închide