Ceea ce a făcut Donald Trump este un pas uriaș spre reconstrucția celui de-al treilea Templu

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trump a recunoscut oficial Ierusalimul drept capitală a Israelului. Anunțul este privit de către mulți ca fiind un pas uriaș spre începera construirii celui de-al Treilea Templu.

loading...

Declarația lui Trump prin care a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului a stârnit un val uriaș de reacții controversate. Oameni din întreaga lumea au avertizat că decizia președintelui SUA ar putea provoca violențe și instabilitate de-a lungul întregului Orient Mijlociu.

Un grup de evrei, însă, au fost încurajați de declarația președintelui, sperând că lucrările de construcție a celui de-al Treilea Templu vor începe curând.

„Ceea ce a făcut Donald Trump este un pas uriaș spre reconstrucția Templului”, a declarat Asaf Fried, purtătorul de cuvânt al Mișcării Templelor Unite, o asociație a cărui scop este reconstruirea celui de-al Treilea Templu. El a adăugat: „Acest lucru a trebuit neapărat să vină de la un om ne-evreu”.

Fried l-a asemănat pe Trump cu regele persan Cyrus cel Mare. El a evidențiat Proverbe 21: 1: „Inima împăratului este ca un râu de apă în mâna Domnului, pe care îl îndreaptă încotro vrea”.

„În anul acesta s-au făcut progrese foarte mari în ceea ce privește reconstrucția Marelui Templu. Este clar că Trump face parte din acest progres condus de Hasehm (Dumnezeu)” a spus Fried.

Conform Bibliei, Cyrus a condus Babilonul vechi și a semnat un decret conform căruia Templul Evreiesc din Ierusalim ar trebui să fie reconstruit. De asemenea, el a permis evreilor să se întoarcă la Ierusalim pentru a ajuta la reconstrucție.

„Acest rege secular a decretat pentru construirea casei Domnului. Datorită lui, captivitatea evreilor a luat sfârșit”, a explicat Wallnau.

Între timp, Rabbi Hillel Weiss, purtătorul de cuvânt al Sanhedrinului, a avertizat că există multe piedici pentru a împiedica construirea celui de-al al Treilea Templu. „Trump se confruntă cu presiuni politice enorme”, a spus el.

„Granițele Ierusalimului sunt încă negociate. ONU muncește din greu pentru a convinge lumea că evreii nu au ce căuta acolo. Dacă Trump reușește, evreii trebuie să să se unească pentru ca el să rămână puternic”, a spus Rabbi Weiss.

Sursă: CBN News

https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/8032-anuntul-lui-trump-indica-inceputul-construirii-celui-de-al-treilea-templu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Economist: Românii ar fi avut 4.000 de euro pe lună, dacă în 1990 nu s-ar fi aplicat legea masonica Brucan!" Atata timp cat vom vota masoni, vom trai in SCLAVIE

Economistul Constantin Cojocaru afirmă că salariații din România ar fi avut 4.000 de euro pe

Clanurile ARABE fac legea în Germania. Poliția se TEME să fie acuzată de XENOFOBIE

Marile clanuri arăbești s-au răspândit în toată Germania și astăzi controlează cartiere întregi, din cauza

Ion Iliescu, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării | iata cum!

Pe timpurile lui Iliescu, aproape 3 miliarde de dolari, au fost convertiți în lei la

Păcatele părinţilor care se transmit copiilor. Cum se rupe acest mecanism care pare un blestem?

Dacă spune Sfânta Scriptură, e adevărat. Şi noi vedem asta acum cu copiii care au

Închide