Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tibetanii folosesc o combinația miraculoasa care vindeca organismul in intregime. Ingredientele le gasesti in bucatarie.

loading...

Pentru a beneficia de „medicamentul” universal al tibetanilor ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 1 capatana de usturoi

– Suc din 2 lamai

– 100 de grame de miere ecologica

– O lingurita de bicarbonat de sodiu

Metoda de preparare:

Se curata si se taie usturoiul in bucati foarte mici, apoi se amesteca impreuna cu sucul din lamaie, mierea si bicarbonatul. Se transfera amestecul rezultat intr-un borcan de sticla curat si se lasa sa stea timp de 8-10 zile. Dupa scurgerea celor 10 zile este perfect pentru consum. Se pastreaza la frigider.

Aceasta combinatie este facuta de populatia tibetana, care o recunoaste a fi una dintre cele mai bune si usoare combinatii cu un efect absolut uimitor asupra sanatatii, noteaza secretele.

Acest „medicament” este consumat de tibetani pentru urmatoarele conditii de sanatate:

– datorita proprietatiilor sale antioxidante, mierea din amestec te va feri de aparitia cancerului, aparitia diabetului, constipatie, osteoporoza , ajutandu-va la mentinerea unei greutati optime a corpului.

– o multitudine de cercetari indica faptul ca sucul de lamaie combinat cu bicarbonatul de sodiu ar putea salva milioane de vieti aflate in pericolele aparitiei bolilor cronice. Secretul acestei combinatii sta in adaugarea bicarbonatului de sodiu, ingredient care aduce pH-ul din organism in limitele normale. Se spune ca acesta combinatie intre sucul de lamaie si bicarbonat ar fi de 10.000 de ori mai puternic decat orice citostatice.

– usturoiul este considerat a fi cel mai puternic antibiotic natural existent, cercetarile in domeniu dezvaluind faptul ca acesta curata organismul de orice fel de parazit, protejeaza organismul de aparitia diabetului precum si de aparitia multor tipuri de cancer.

Tratament:

– Pentru tratamentul cancerului se administreaza zilnic 3 lingurite, timp de 6 luni pe an, o luna da, o luna nu.

– Pentru prevenirea cancerului si a diabetului se administreaza zilnic o lingurita pe stomacul gol, timp de 4 luni pe an (de preferinta in prima luna a fiecarui anotimp)

– Pentru mentinerea unei greutati optime, este necesar sa consumati 7 zile pe luna cate o lingurita dimineata pe stomacul gol, dar nu mai mult de 6 luni pe an.

– Pentru eliminarea parazitilor intestinali, este necesar sa consumati acest amestec zi de zi, timp de 10 zile, o lingurita dimineata pe stomacul gol.

– Pentru o detoxifiere completa a organismului, se consuma timp de o luna zi de zi, 3 lingurite.

http://caplimpede.ro/combinatia-surprinzatoare-care-iti-vindeca-organismul-in-intregime-este-medicamentul-universal-al-tibetanilor/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Nutriționist celebru: Regret că am mâncat acest tip de carne la fel cum regret că am mâncat margarină!

”Personal am renunțat la consumul de carne de pui industrial cu mulți ani în urmă.

Marturisirile unui copil de 4 ani COLTON BURPO care a fost in moarte clinica: ” Nu poate merge nimeni in rai daca nu il are pe Iisus Christos in inima”!!!

Cu două luni înainte de cea de patra lui aniversare, Colton Burpo a suferit o

Ceea ce a făcut Donald Trump este un pas uriaș spre reconstrucția celui de-al treilea Templu

Trump a recunoscut oficial Ierusalimul drept capitală a Israelului. Anunțul este privit de către mulți

Capacităţile incredibile ale nasului uman. Este şi sursă de antibiotice

Rolul nasului in procesul de respiratie este extrem de important, fiindca actioneaza ca un filtru

Închide