Credința în Dumnezeu mobilizează întreg sistemul IMUNITAR – dr. neurolog Constantin Dulcan.

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Neurologul Constantin Dulcan este convins de faptul că credința are un impact puternic asupra sănătății noastre. Dr. Pavel Chirilă spune la rândul lui că credința în Dumnezeu este o credință salvatoare.

loading...

Convingerea că Hristos, Doctorul sufletelor și al trupurilor poate tămădui orice boală și neputință, atât pe cale naturală, cât și în mod miraculos, îl ajută pe bolnavul incurabil să suporte cu răbdare sfântă boala lui.

Credința mobilizează întreg sistemul imunitar

Dr. Dulcan spune că credința în Dumnezeu „stimulează” într-un anumit fel funcțiile sistemului imunitar, ajutând la recuperarea din boală. Însuși Mântuitorul le spunea celor care veneau la El și se vindecau: „Credința ta te-a vindecat”. Iar în altă parte zice: „O, femeie, mare este credința ta, fie ție după cum voiești!”

Sfânta Scriptură ne oferă o sumedenie de exemple de oameni care s-au tămăduit prin credința lor puternică și neclintită în Mântuitorul. Toți bolnavii care veneau cu credință la El sau erau aduși ca să-i vindece, au primit tămăduire.

„Acesta neputințele noastre a luat și bolile noastre le-a purtat.” Orbii care s-au vindecat au fost întrebați de Domnul Iisus: „Credeți că pot face Eu aceasta?” Iar ei au zis: „Da, Doamne.

Dr. Dulcan vorbește și despre puterea rugăciunii în actul vindecător, și dă un exemplu concret despre modul în care ea poate ajuta la însănătoșirea noastră sau a altei persoane, pentru care ea este făcută.

Eben Alexander, un neurochirurg american, a petrecut în comă o săptămână din cauza unei meningoencefalite bacteriene.

Dr. Pavel Chirilă

După ce și-a revenit, a povestit că în perioada de comă a văzut în jurul lui oameni care stăteau în genunchi, și a simțit venind dinspre ei o energie pozitivă. Această imagine nu era altceva decât persoanele care se rugau în realitate pentru el.

Rugăciunea are puterea de a schimba realitatea fizică în care trăim. Mai mult decât atât, ea poate schimba starea noastră de spirit și evoluția unei boli.

Vindecarea trebuie trăită în mod personal de către bolnav. Credința în Dumnezeu îl ajută să înțeleagă sensul crucii sale și taina bolii.

Dr. Pavel Chirilă spune că dacă suferința este o cruce, atunci Hristos Domnul suferă cu fiecare bolnav pe cruce și ia asupra-Și durerea noastră.”

Din păcate, spune doctorul Chirilă, foarte puțini bolnavi trec pe la capelă după ce sunt externați să-I mulțumească lui Dumnezeu pentru că s-au făcut bine.

Credit: Lataifas.ro

Credința în Dumnezeu mobilizează întreg sistemul IMUNITAR – dr. neurolog Constantin Dulcan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Rusia: Scutul de la Deveselu este o greşeală

Scutul antirachetă din Europa care mai cuprinde pe langa elementele din România și echipamente mobile,

Medicii îl avertizează pe Cioloș: „Repercusiunile directe asupra calității actului medical vor fi imediate și dezastruoase pentru toți cei implicați, pacienți si medici deopotrivă"

Universitatea de Medicină și Famarcie „Carol Davila” din București a postat azi pe site-ul oficial

Activistă LGBT: legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe

Un susţinător al drepturilor homosexualilor ar fi exprimat raţiunile care stau în spatele mult-revendicatei „căsătorii

Cultura romaneasca e sufocata de masoni si neaveniti! Un renumit actor dezvaluie mafia masonica si ritualurile secrete din teatrele romanesti!

Va recomandam un interviu exploziv in care un actor renumit face dezvaluiri senzationale despre mafia

Închide