Cutremurul din ´77 a fost provocat prin HAARP ținta fiind economia României din cauza căreia se plăteau datoriile la FMI prea repede si făra austeritate!!!

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Se stie clar ca trei lucruri au dat peste cap calculele economistilor si lui Ceausescu in plata fara sacrificii a datoriei catre FMI:

loading...
  1. criza petrolului
  2. tradarea lui Pacepa
  3. cutremurul din 77

 

Acuma stim cate milioane de dolari ne-au costat criza petrolului si tradarea lui Pacepa, ambele provocate de liderii elitisti ai Noii Ordini Mondiale, ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca si cutremurul din 77 sa fi fost provocat de catre agenda illuminati pentru a-l impedica pe Ceausescu sa poata rambursa integral , la timp si fara sacrificii suma imprumutata, ceea ce l-ar fi facut pe Ceausescu exemplul desavarsit al planetei si Romania, una dintre cele mai bogate tari ale lumii.

Propaganda capitalista tot incearca sa manipuleze de 28 de ani ca Ceausescu si economistii comunisti nu ar fi fost in stare sa calculeze cum trebuie rambursarea sumei si efectele colaterale sau riscurile ce puteau parveni. Trecand peste faptul ca Romania are astazi datorii de 10 ori mai mari, fara sa fi realizat nimic cu banii imprumutati, economistii lui Ceausescu erau dintre cei mai buni, genii care au calculat si si-au asumat toate riscurile inainte de negocieri, cat si in timpul negocierilor cu FMI.

Ministrul de economie din acea vreme declara ca tot Ministerul nu dormea noptile impreuna cu Ceausescu, care se si imbolnavise de diabet din cauza problemelor si a datoriilor tarii, pentru ca se framantau cum sa faca sa iasa din impasul creat de FMI care accelerase marja dobanzilor si forta practic Romania ori sa cedeze ori sa impuna masuri de austeritate poporului. Toate aceste nenorociri au survenit in urma evenimentelor nefericite cum a fost si tradarea lui Pacepa care a costat tara peste 10 milioane de dolari, a crizei petrolului, dar mai ales a cutremurului din 77 care a daramat mari mase de case vechi si mahalale, din cauza carora  statul s-a apucat sa construiasca locuinte si blocuri noi-noute, construite dupa cele mai inalte standarde de siguranta si risc.

Va dati seama, daca astazi s-ar repeta un astfel de eveniment nefericit, statul nu ar mai face nicio constructie pentru niciun cetatean, ar fi lasat oamenii sa doarma in strada, chiar si iarna in frig si presedintele sau guvernantii ar da din umeri.

Am discutat de multe ori pe aceste pagini despre tehnologia HAARP si cat de usor este astazi sa provoci un cutremure dar si sa modifici vremea vremea, sa provoci uragane, inundatii cu aceste arme meteorologice, care exista cel putin de la Tesla incoace. Proiectele lui tesla au fost confiscate de catre FBI, dar si rusii, chinezii si alte tari dezvoltate dispun de aceasta tehnologie. In general armata s-a jucat cu aceste antene in diverse randuri.

Tinand cont de faptul ca Ceausescu devenise “paranoic” in opinia dusmanilor, el care in discursurile sale invocase ca “un mic grup de bogati controleaza planeta si tine lumea in saracie cu 100 de dolari pe cap de locuitori”, nelasand tarile sarace sau in curs de dezvoltare, cum eram noi sa se ridice, este clar ca acesta stia si de tehnologia HAARP si ca banuia ca cineva ar fi putut provoca un cutremur. Iar noi nu mai eram simpatizati nici de rusi, nici de FMI, nici de Bamca Mondiala, de nicio tara “bogata”, deci toate probabilitatile ca acest cutremur sa fi fost provocat, pentru a ingenuchea poporul roman si tara.

Insa iata ca Ceausescu a reusit sa iasa si din acea nenorocire, urmand apoi bineinteles notele de plata. Reconstructia oraselor a costat milioane de dolari, bani care erau rezerva de zile negre si de plata catre FMI, dar dupa cativa ani lumea a uitat ca Ceausescu ii scosese din ruine si din mizerie si nu au indurat anii de economie cazand in capcana agenturilor straine de informatii si in dezinformarea Europei Libere si a altor radiouri tradatoare.

Pacepa a recunoscut pana la urma pe fata: noi cei de aici si cei din tara, l-am dat jos pe Ceausescu. Da ei, dar suferintele milioanelor de oameni decimati si depopulati de saracie dupa revolutie, plecati la munca in strainatate, copii abandonati pe acasa, decimarea prin spitale si toate neorocirile postdecembriste sunt tot pe constiinta lor.

Amin!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Phil Schneider, asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, Noua Ordine Mondiala, Guvernul Mondial, reptilieni si extraterestrii

Phil Schneider, asasinat in 1996, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, reptilieni si

ELVEȚIA NU MAI VREA ÎN UE. S-au prins şi elvețienii că Uniunea Europeană nu e decât o porcărie globalist-progresistă care are ca scop final desființarea Statelor Naționale

Elvetia nu mai vrea in UE Camera superioara a parlamentului de la Berna a votat

Cine sunt cavalerii masoni teutoni si de ce au fost adusi aici?

Ordinul Cavalerilor Teutoni (în latină Ordo Teutonicus, acronim OT) este un ordin religios german catolic

Mai mulţi români decat prima oara au adus 500 de cruci pentru a fi sfinţite pe locul viitoarei moschei

Aproape 400 de persoane s-au adunat sâmbătă pentru a protesta în Capitală față de construirea

Închide