De ce casa în care domnește dezordinea, mereu atrage necazuri…

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

În orice casă poate fi dezordine, dar asta nu înseamnă că cei care locuiesc în ea sunt niște leneși. Dezordinea ocazională, provocată de lipsa de timp este un fenomen normal. Trebuie să vă alarmați doar în cazul când dezordinea devine un fenomen constant, deoarece casa în care domnește dezordinea atrage doar neplăceri și probleme. De această părere sunt toți experții feng-shui, psihologii și bioenergeticienii.

loading...

Dezordinea în antreu

Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Conform principiilor feng-shui antreul este centrul casei, de aceea trebuie să începeți curățenia de aici. Lucrurile vechi, hainele și încălțămintea pe care nu le mai purtați, dulapurile pline cu tot felul de obiecte inutile, nu atrag binele. În casă vor fi mereu certuri, vor lipsi banii, iar cei care locuiesc aici își vor dori mereu să plece. Este suficient doar să ordonați lucrurile în dulapuri, să scăpați de tot ce este inutil și să reparați ce este defectat, într-un cuvânt să „eliberați calea” fericii și îndată bunăstarea va veni în casa Dvs.

Dezordinea în baie

Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Baia este fața stăpânei casei. Dacă această încăpere este murdară, cu urme de săpun pe pereți, borcane și sticle cu produse cosmetice aruncate peste tot, prosoape folosite, atunci cu siguranță stăpâna casei are un complex de inferioritate. Doamnele care se apreciază și sunt mulțumite de ele vor menține baia în ordine. Baia este încăperea în care ne începem ziua, de aceea atmosfera de aici ne marchează întreaga zi.

Toaleta

Toaleta este încăperea în care inconștient dorim să lăsăm tot ce vrem să uităm. Cu cât mai dezordonată este această încăpere cu atât mai „dezordonată” va fi viața Dvs. Nu acumulați supărări, probleme, scăpați de ele!

Dezordinea în bucătărie

Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Bucătăria este o sursă de energie, bunăstare și belșug. Ea este inima casei. Starea de bine nu depinde doar de alimentație, dar și de dispoziția celuia care a gătit. Dacă bucătăria este plină cu lucruri inutile și borcane sau sticle deșarte, nu fiți surprinși că nu puteți slăbi. Faceți ordine în bucătărie și viața se va umple de bunăstare atât financiară, cât și personală. Bucatele trebuie să fie preparate în curățenie, confort, lumină și căldură. Doar astfel vor fi de folos și nu vor cauza probleme.

Camera de zi

Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Este cartea de vizită a casei, deoarece aici sunt primiți oaspeții. Această încăpere formează legătura cu lumea exterioară, este indiciul a ceea ce gândesc și cum văd viața Dvs. prietenii și apropiații. Dezordinea în această încăpere provoacă certuri și neînțelegeri, drept rezultat veți ajunge singuri. Camera de zi trebuie să atragă oameni buni și fericire. Nu încărcați această încăpere cu multă mobilă, deoarece astfel veți avea probleme în comunicare. Cu cât mai luminoasă va fi camera de zi, cu atât mai bine.

Dormitorul

Почему дом, в котором нет порядка, всегда будет притягивать непрниятности

Este cea mai intimă încăpere. Dezordinea în această odaie provoacă insomnie, certuri cu persoana iubită, probleme intime. Experții recomandă să scoateți din dormitor totul ce nu este legat de odihnă. Televizorul și calculatorul sunt inutile în dormitor. Această odaie trebuie să vă sugereze gânduri de dragoste și pace.

Faceți curat! Dezordinea provoacă probleme grave. Eliberați casa de toate lucrurile vechi și inutile! Renunțați la ele fără regrete.

https://perfect-ask.com/de-ce-casa-care-domneste-dezordinea-mereu-atrage-necazuri/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Petre Ţuţea: „Am avut revelaţia că fără Dumnezeu nu există adevăr”

  Petre Ţuţea s-a născut pe 6 octombrie 1902 în satul Boteni (Muscel) în familia

India 1947: peste 1 milion de indieni au murit din vina Casei Regale Britanice care a instigat islamistii contra budistilor si a divizat tara creand Pakistanul si Bangladeshul

Împărțirea a fost promulgată în Actul de Independență a Indiei din 1947 și a fost

Operatiunea Dragonul. Debarcarea din sudul Frantei

Operatiunea Dragonul a fost numele de cod al debarcarii aliate din sudulFrantei din timpul celui de-al doilea razboi mondial (15 august 1944).

Imagini de la cina în şoaptă dintre ”băieţii deştepţi”. Ce au pus la cale vicele lui Cioloş, şmecherilă de la Telekom şi fostul şef al PWC

Aţi auzit de atâtea ori despre ”băieţii deştepţi din Energie” sau despre ”băieţii deştepţi din

Închide