Demență totală. S-a născut bărbat, a devenit femeie și acum se crede o FETIȚĂ DE ȘASE ANI! Vrea drepturi ca doar e “democratie”

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Mai întâi a fost bărbat. S-a căsătorit, a făcut șase copii. Dar și-a dat seama că e transesxual. A trecut de la bărbat la femeie, dar tot nu se simțea el sau ea. Acum s-a hotărât că nu mai e transsexual, ci „transage”: vrea să aibă 6 ani.
Cazul lui Paul Wolscht a apărut în presa din Marea Britanie, după un interviu pe care transsexualul canadian l-a acordat pentru Transgender Project. Și pe care mulți l-au catalogat dincolo de orice problemă psihică.
Paul Wolscht are 46 de ani și trăiește la Toronto. A fost căsătorit timp de 23 de ani, a devenit tatăl a șase copii, dar într-o zi și a dat seama că este transsexual. După ce a povestit cum a trecut prin această experiență, cum a treacut de la bărbat la femeie și cât de neînțeles a fost de fosta nevastă, care i-a impus să aleagă între transsexualitate și cămin, fostul Paul, actualmente  Stefonknee Wolscht  a anunțat senin că nici așa nu se mai simte în pielea lui(ei).
Pentru că, de fapt, se simte ca o fetiță de șase ani în trupul unui bărbat de aproape 50 de ani.
Și pentru că s-a simțit respins de familie, Wolschtt a lăsat totul baltă, copii și soție, și și-a găsit o familie adoptivă: un cuplu care nu vede nimic anormal în a crește un transsexual care se crede o fetiță  de șase ani. Mai mult, cei doi „părinți adoptivi” care sunt bunici, au acceptat ca nepoata lor, care își dorește o soră mai mică, să o considere pe Wolschtt această soră.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
JAMIE OLIVER A CASTIGAT PROCESUL CU MCDONALDS! MANCAREA LOR E DIN CARNE DESTINATA CAINILOR!

amie Oliver a câștigat procesul împotriva lanțului de restaurante de tip fast-food McDonald’s reușind să

Produsele de origine animala – carnea si lactatele – cauzeaza cancer. VIDEO Dr Colin Campbell. Studiul China. Documentar Forks over Knives (s)

Recomand 3 materiale educative care susțin că alimentația bazată pe produse de origine animală (carne,

Proprietatile miraculoase ale semnului crucii, studiate stiintific

Oamenii de ştiinţă ruşi au dovedit experimental proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi ale rugăciunii.

ADIO IMPLANTURI DENTARE: Dinţii lipsă vor fi înlocuiți cu biodinţi, care vor creşte direct în gura pacienţilor

În viitor, oamenii îşi vor putea înlocui dinţii lipsă şi pe cei cariaţi cu unii

Închide