Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Se prefac ca se cearta pentru a ne asupri tot mai tare, iata ce minciuni mediatice ne prezinta presa in continuare:
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că cea mai bună soluţie ar fi ca premierul Victor Ponta să renunţe la majorarea accizei pe carburanţi, adăugând că îi poate arăta prim-ministrului în 30 de minute de unde poate reduce cheltuielile bugetare.
‘Dacă ar fi fost o necesitate, nu aş fi spus nimic, dar este o nevoie politică de a da baronilor’, a declarat Băsescu la Palatul Cotroceni.
El a arătat că îi poate indica premierului de unde poate tăia din cheltuieli.
‘O spun public, dacă premierul nu înţelege de unde poate reduce cheltuielile, eu sunt gata să-i arăt în 30 de minute de unde poate să reducă cheltuielile’, a afirmat şeful statului.
Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis luni o nouă scrisoare premierului Victor Ponta în care face apel la îmbunătăţirea colectării veniturilor la buget şi îi solicită să renunţe la introducerea accizei la carburanţi.
‘Fac un apel la dumneavoastră să îmbunătăţiţi colectarea veniturilor la buget. O mai bună colectare va salva românii de introducerea unor noi taxe şi impozite, aşa cum este şi această majorare a accizei la carburant’, spune şeful statului.
El îi solicită premierului din nou să renunţe la introducerea, începând cu 1 aprilie, a creşterii cu 7 eurocenţi a accizei la carburant, punctând că aceasta este o măsură cu multiple efecte negative la nivelul populaţiei. AGERPRES

loading...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Vladimir Putin: Europenii se sting, de ce sa ne dorim si noi casatorii gay? Nu produc copii

Presedintele rus, Vladimir Putin, a lansat o serie de atacuri la adresa tarilor europene, care si-ar

Cum s-a lansat Loredana Groza| Doar in comunism aveai sansa sa te lansezi daca aveai talent|in capitalism oamenii cu talent nu sunt promovati!!!

Vă prezint, în exclusivitate, un fragment în care tatăl Loredanei, Vasile Groza povestește de primele

Scoala de muzica din Brasov are nevoie de donatii pentru a achizitiona instrumente muzicale | In comunism nu se intampla asa ceva!!!

N.r. Si eu am fost la aceasta scoala, insa pe vremea lui Ceausescu cultura si

Cine a invins de fapt Japonia: bombele atomice sau Stalin?

Desi s-a dovedit una dintre cele mai controversate decizii ale celui de-al Doilea Razboi Mondial,

Închide