Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Autorul american Edward Griffin a facut dezvaluiri socante despre descoperirea tinuta in secret ani de zile cu privire la leacul impotriva cancerului.
 
Este un fapt demonstrat ca proprietatile curative ale vitaminei B17, numite si laetril sau amigdalina, sunt solutia impotriva cancerului: aceasta substanta distruge rapid celulele canceroase. Griffin sustine ca vitamina B17 nu este utilizata in medicina conventionala nu din ratiuni de ordin stiintific, ci din cauza politicii elitei mondiale in domeniul oncologic.
Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare si tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe productia armatei de substante chimice destinate sa lupte impotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutica dominanta in lumea noastra. Vitamina B17 o putem lua cel mai simplu din samburii de caise.
Amigdalina se gaseste in samburii de caise, migdale, visine, piersici, prune si mere, precum si in semintele de mere, sorg, mei, seminte de in, linte, unele soiuri de fasole si struguri. De asemenea, in unele plante si multe alte produse pe care omul modern nu le utilizeaza in mod curent in alimentatie. Vitamina B17 a fost interzisa pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar daca numerosi savanti sustineau ca, daca o persoana ar consuma zilnic aceasta vitamina, ea nu ar dezvolta cancer, sustine autorul volumului mentionat. Potrivit acestuia, gigantii farmaceutici, precum si Ministerul Sanatatii al SUA au exercitat presiuni uriase asupra Directiei de control pentru calitatea alimentelor si medicamentelor, care a declarat drept ilegala comercializarea vitaminei B17, impreuna cu informatiile atasate despre efectele sale terapeutice impotriva cancerului. In volumul sau ‘World Without Cancer’, autorul american Edward Griffin descrie adevarul despre o descoperire mai veche, ascunsa cu grija de marele public, si anume proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter.
Autorul ofera mai multe informatii despre vindecarea bolnavilor de cancer gratie B17, precum si explicatiile stiintifice ale actiunilor sale si ridica intrebarea ‘De ce medicina conventionala nu recurge la aceasta pe scara larga impotriva bolii inselatoare?’. Griffin sustine ca vitamina B17 nu este utilizata in medicina conventionala nu din ratiuni de ordin stiintific, ci din cauza politicii elitei mondiale in domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare si tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe productia armatei de substante chimice destinate sa lupte impotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutica dominanta in lumea noastra, scrie Agerpres in pagina electronica. Vitamina B17, care ucide cancerul, este continuta in special in samburii de caise. Acestia au fost declarati oficial medicament impotriva tuturor tipurilor de cancer inca acum 35 de ani.
http://www.caplimpede.ro/descoperirea-tinuta-in-secret-ani-de-zile-care-era-de-fapt-solutia-simpla-impotriva-cancerului/

loading...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Kaufland si Lidl au distrus celebra fabrica de ciocolata din Brasov, care a rezistat bombardamentelor, dar nu a rezistat capitalismului consumerist

Patronatul Kaufland si Lidl au pus mana pe celebra fabrica de ciocolata acum cativa ani

Cât a reușit să fure Carol al II-lea?

În 1941, Ion Antonescu a hotărât constituirea unei “Comisii de Anchetă privind fraudele din avutul

Cine sprijina LGBT ( comunitatea homosexualilor) sprijina si pedofilia mai nou

Cine sprijina comunitatea LGBT, adica comunitatea homosexualilor, a lesbienelor, a bisexualilor, a transsexualilor, are o

CUM SA NE HRANIM CORECT !!!

2 – Ce se intampla in stomac de fapt ? 1. Cand mancarea ajunge in stomac,

Închide