DEZVĂLUIRI din Curtea Regală. ESCAPADELE neștiute ale prințului Philip al Marii Britanii

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După 70 de ani de domnie, o publicație germană susține că Prințul Philip și-ar fi înșelat soția, adică pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. În ciuda relației strânse pe care au afișat-o mereu, zvonurile cu privire la „escapadele” Prințului Philip nu au lipsit.

loading...

Regina Elsabeta a II-a (92 de ani) a fost înşelată de soţul ei, prinţul Philipp, susţine revista germană „Bild Und Funk”. Ducele de Edinburgh ar fi avut o legătură cu o femeie mai tânără în cel mai mare secret. Publicaţia nu oferă însă detalii despre această persoană misterioasă. Nu este precizată nici perioada în care prinţul ar fi fost infidel Reginei.

Se spune că Philip ar mai fost atras şi de alte femei pe parcursul căsniciei sale. S-ar fi înâlnit cu scriitoarea Daphne de Maurier chiar înainte de căsătorie, scrie revista “Gala”.

Elisabeta a II-a şi Philipp au avut totuşi o căsnicie solidă, în ciuda zvonurilor că el şi-ar fi înşelat soţia. S-au căsătorit în 1947 şi au avut 4 copii: prinţul Charles (69 de ani, moştenitorul tronului), prinţesa Anne (68 de ani), prinţul Andrew (58 de ani), şi prinţul Edward (54 de ani).
https://evz.ro/dezvaluiri-din-curtea-regala-escapadele-nestiute-ale-printului-p.html
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
În anii ’40, România era sa ajunga o Mare Putere datorita inventatorului Nicolae Vaideanu

În momentul în care discutăm despre înzestrarea României cu vehicule orbitale, gândul fuge automat către

Regimul Oshawa: de ce trebuie fiecare om sa il tina cel putin odata pe an

George Oshawa, pe numele său adevărat Yukikazu Sakurazawa este fondatorul dietei macrobiotice. Alimentaţia macrobiotică mai

Operatiuni sub Drapel Fals in Germania: noi atentate teroriste orchestrate de catre serviciile secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!

Nu stiu cand va intelege lumea ca propriile lor guverne, la comanda elitelor mondiale, orchestreaza

Bucureşti, anii 80. Muncă patriotică la sortat cartofi. Priviţi la aceşti liceeni, cât de “oprimaţi, umiliţi şi nefericiţi” erau 

Bucureşti, anii 80. Muncă patriotică la sortat cartofi. Priviţi la aceşti liceeni, cât de "oprimaţi,

Închide