Dezvăluiri uluitoare: Naziștii au creat MAŞINA TIMPULUI. Proiectul GLOCKE-CLOPOTUL- Ar fi ascunsă undeva în America de Sud

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Potrivit unei teorii conspirative Adolf Hitler ar fi comandat dispozitivul super-secret – Wunderwaffe – într-o unitate de top cunoscută sub numele de „Der Riese” în Munții Owl unde se află un complex masiv subteran și un tunel imens construit de naziști, notează Daily Star.

loading...

Dispozitivul era capabil să călătorească în timp și avea capacități antigravitaţionale – iar câțiva oameni de știință nazisti au decedat în timpul testării dispozitivului. Cel puțin aceasta este povestea tradusă de teoreticieni, care citează o mărturisire a ofițerului SS nazist Jakob Sporrenberg.

În ciuda faptului că totul e văzut ca într-o lumină fictivă, există mulți care jură pe realitatea acestor arme naziste fantastice, iar Daily Star Online publică câteva date din spatele maşinii timpului.

Potrivit unor mărturii, Sporrenberg a vărsat furaje pe mașina timpului după care a fost judecat pentru crime de război în Polonia. Mărturia lui există în transcrierile clasificate deținute de serviciile poloneze de informații. Die Glocke a fost descris ca având o lungime de nouă metri și o lățime de 4,5 metri . Cercetătorul polonez Igor Witkowski susține că, atunci când este activ, Die Glocke ar acoperi o zonă de până la 660 de picioare cu un câmp energetic. În această zonă, cineva prea apropiat ar muri și plantele s-ar descompune. El a afirmat că cinci dintre cei șapte oameni de știință naziști care au avut legătură cu dispozitivul au murit în timpul testelor efectuate în timpul celui de-al doilea război mondial. Mașina timpului ar fi produs “imagini din trecut” pe partea superioară a oglinzii în timpul funcționării.

Hitler ar fi afirmat că Die Glocke a fost expediat în America de Sud

Concluziile conspiraționiste susțin că arma se ascunde încă undeva în America de Sud. Alții susțin că a fost ascunsă într-o unitate secretă din Antarctica sau a fost capturată de SUA. Iar despre America de Sud și Antartica se găsesc o mulțime de teorii despre naziști şi despre CIA chiar pretindea că Hitler locuia în Columbia.

Afirmațiile despre Die Glocke sunt doar câteva dintre numeroasele teorii ale conspirație despre armele super-naziste. Cu toate acestea, nu a existat nicio dovadă concretă că cel de-al Treilea Reich a dezvoltat asfel de arme atât de avansate. Se știe totuşi că Hitler a avut mari ambiții tehnologice, inclusiv un mega tanc de 1.000 de tone numit “Ratte”, zborurile de succes ale rachetelor V2 și avioanele avansate, cum ar fi “Horton Ho Flying Wing”.

Istoricii spun că probabil nu există dispozitivul nazist care ar putea facilita călătoria în timp, cum ar fi “Die Glocke” pentru că, până acum, nimic nu poate demonstra că este posibilă.
https://evz.ro/nazistii-masina-timpului-hitler.html
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Unul dintre cei mai mari importanți oameni de știință ai României: Pericolul mare vine din destrămarea familiei formată din bărbat și femeie. Relațiile homosexuale sunt împotriva naturii

Anul acesta, un număr record de cetățeni români, peste trei milioane, s-au implicat într-un proces

O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin

    O fetiţă de cinci luni din Olt a murit după vaccin, în braţele

VIDEO şocant: 500 de victime la rainbow party, activist pro-homosexualitate arestat în Taiwan

Weekendul trecut, canale media precum Associated Press, RT.com, The Slate, au relatat despre tragedia de

ANPC a amendat Raiffeisen pentru nereguli la creditele în franci elvețieni. Banca trebuie să modifice contractele, dar nu vrea

ANPC a amendat Raiffeisen după ce a constatat o serie de nereguli la creditele acordate

Închide