Dieta lui Dumnezeu, regimul alimentar care a produs ISTERIE în rândul femeilor. Cât poți SLĂBI dacă urmezi meniul Creatorului

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Un regim alimentar despre care se tot vorbește în ultima perioadă a luat cu asalt în special Statele Unite ale Americii. Cel care l-a inventat spune că dieta lui Dumnezeu, așa cum numit-o el poate duce la pierderea a 10 kilograme în doar 40 de zile.

loading...

De ce Dieta lui Dumnezeu?

Nutriționistul Jordan Rubin a conceput dieta inspirându-se din Vechiul Testament și spune că acesta nu este doar un mod de a slăbi ci un mod de viață echilibrat.

„Majoritatea oamenilor slăbesc până la 10 kilograme cu ajutorul dietei care dureaza 40 de zile. Dieta lui Dumnezeu nu este doar o cură de slăbire, ci şi un plan pentru a avea o stare de bine pe parcursul vietii”, spune nutriţionistul Jordan Rubin, cel carea scris cartea “Maker’s Diet” (“Dieta Creatorului”).

Nutriționistul spune că nu ar trebui să mâncăm atunci când suntem furioși sau tensionați, întrucât emoțiile negative interfereză cu digestia și slăbesc sistemul imunitar.

Jordan Rubin mai precizează că a conceput acest regim după nenumărate încercări zadarnice de a găsi un tratament pentru boala Crohn, o afecţiune cronică a tubului digestiv.

Rubin s-a inspirat dintr-o altă parte a Vechiului Testament (Cartea Leviticului) pentru alcătuirea programului de slăbire. Pe lângă îmbrăţişarea unui regim alimentar “natural”, adepţii acestei diete trebuie să renunţe la exerciţiile de aerobic, la pasta de dinţi cu fluor, la antiperspirante şi chiar la duş.Se delimiteazăDieta mai include o doză zilnică de argilă care conţine organisme “benefice tractului digestiv”, produs de o firmă din Florida.

În ce constă Dieta lui Dumnezeu

În primul rând, pentru a urma cu strictețe această dietă, va trebui să ne asigurăm că produsele pe care le consumăm sunt naturale, nerafinate şi netratate cu pesticide.

Planul de alimentaţie include carne roşie, carbohidraţi şi unele grăsimi saturate. Sunt acceptați numai carbohidrații din surse naturale: fructe, miere și lapte.

Dieta recomandă alimentele bogate în fibre, precum broccoli, conopidă, fructe de pădure, struguri, seminţe, nuci, anumite cereale sau legume, dar şi grăsimile naturale, inclusiv cele care se găsesc în peşte şi grăsimile saturate din unt, brânzeturi sau lapte.

https://evz.ro/dieta-dumnezeu-slabire.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Cum a scandalizat George Enescu România, acum 100 de ani: Doina românească este o mixtură de ritmuri orientale, ungureşti şi ruseşti

Un istoric botoşănean a scos la lumină două interviuri în exclusivitate luate lui George Enescu

De ce PRESA ROMANA nu sufla nici o vorba despre DEZASTRUL din Canada de acum cateva zile? Un baraj de decantare asemeni celui de la Rosia Montana a cedat. – VIDEO

Desi au trecut 2 saptamani de la dezastru, presa centrala din Romania aproape ca nu

EI MERITĂ RESPECT. Copil sărac a ajuns judecător. Acum, ajută alţi elevi să-şi termine şcoala

Elevul Marcel Nechita a fost cât pe ce să renunţa la şcoală, de două ori.

CEA MAI VECHE HARTĂ A ROMÂNIEI ARE VÂRSTA DE PESTE 400 DE ANI

    Cea mai veche harta a tarii noastre are varsta de peste 400 de

Închide