Doar ei au noroc| Nastase si-a angajat FIUL la Parlamentul European. Castiga peste 3.000 euro

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mihnea Nastase, fiul cel mic al lui Adrian Nastase, si-a gasit un loc de munca foarte bun la Parlamentul European. El lucreaza pentru un eurodeputat provenit, bineinteles, din PSD, Catalin Ivan.
Mihnea Nastase a fost angajat recent pe postul de asistent la biroul din Bruxelles al eurodeputatului PSD Catalin Ivan. Se pare ca atat relatia de amicitie a lui Ivan cu fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, cat si studiile lui Mihnea (22 de ani) l-au recomandat pe acesta pentru postul de consilier al politicianului. Mihnea a terminat studii politice la Londra, iar acum urmeaza sa isi dea disertatia la master, informeaza Libertatea.

loading...

“Pe Mihnea l-am cunoscut la Parlamentul European, unde a avut colaborari cu colegi din delegatia europarlamentarilor PSD. Cand s-a eliberat un loc la mine in echipa l-am chemat sa lucram impreuna. Am avut mai multe discutii cu Mihnea, iar in urma acestora am decis sa-l angajez. Este un tanar foarte pregatit, cu foarte mult bun-simt si dornic de munca. Evident ca a contat si faptul ca-l cunosc pe tatal sau, dar nu a fost decisiv acest fapt in alegerea mea. Mihnea se va ocupa in echipa mea de activitatea in comisia de relatii externe si de relatia UE – Rusia”, a declarat eurodeputatul Catalin Ivan, seful lui Mihnea.
Salariul unui asistent de europarlamentar este in jur de 3.000 de euro.
Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe FacebookF

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Tăierea moţului, obicei profund păgân. Biserica Ortodoxă Română acceptă, dar condamnă dur: „Îl pune pe copil în opoziţie flagrantă cu semnul crucii”

Tăierea moţului la copiii de un an este considerat de părinţi şi naşi unul dintre

Mii de credinciosi de religii diferite au infruntat ploaia pentru a cere familii doar intre barbati si femei| S-a ajuns sa trebuiasca sa protestezi pentru normalitate!

Coaliția pentru Familie a organizat sâmbătă 22 octombrie 2016 de la ora 11.00 o adunare

Guvernule Cioloș, scuză-mă, dar ești tâmpit sau cel puțin incompetent?

Ca pe vremea lui Horia Closca si Crisan, sistemul vrea sa ia si haina de

Degeaba oamenii iti vor raul, daca Dumnezeu iti vrea binele

Degeaba oamenii iti vor raul, daca Dumnezeu iti vrea binele Atunci când ești un om

Închide