Dr. Alexander intors la viata din coma: Experienţa vieţii de apoi este atât de reală şi expansivă, încât viaţa unui om pe pământ seamănă cu un vis artificial, prin comparaţie.

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Viaţa de apoi, a fost experimentată de numeroşi oameni care s-au întors să ne împărtăşească trăirea, dar o poveste demnă de luat în seamă este cea a unui neurochirurg, absolvent de Harvard, cu experienţă în domeniu  de 25 de ani, Dr. Eben Alexander.

loading...

Înainte de această experinţă, nu credea în existenţa unui spirit într-un corp material. Antrenat în cadrul vechii şcoli medicale americane, înconjurat de colegi care credeau în materialismul Universului, credea că idea de suflet este ceva nereal. Dr. Alexander şi-a schimbat complet părerea după o stare de comă de 7 zile, cauzată de o meningită bacteriană severă, în urma acesteia ajungând să facă o călătorie în viaţa de după moarte. A fost ghidat de o fiinţă angelică sublimă, i s-a arătat Sursa Divină, la care dr. face referire cu termenul “Om”. După experinţa divină s-a întors în trupul material, s-a vindecat miraculos şi a scris pentru NY Times, cel mai bun best seller, “Proof of Heaven” (“ Dovada Raiului”)

Ceea ce confirmă Dr. Alexander este că viaţa noastră pe Pământ este un test pentru creşterea personală a individului şi progresul în atingerea scopului constă în învingerea răului prin dragoste şi compasiune. Experienţa vieţii de apoi este atât de reală şi expansivă, încât viaţa unui om pe Pământ seamănă cu un vis artificial, prin comparaţie.

Esenţa vieţii după moarte a fost dragoste pură. Dragostea a dominat viaţa de apoi într-o asemenea măsură încât prezenţa globală a răului era foarte mică. Dacă vrei să cunoşti Universul, cunoaşte dragostea!

Raiul este realÎn viaţa de apoi comunicarea era telepatică.  Nu era nevoie de cuvinte rostite, nici de separare între sine şi celelalte lucruri din jur. Toate întrebările din minte îşi găseau răspunsul imediat, telepatic.

Întrebat ce lucruri vrea să le împărtăşească celorlalţi despre de împărăţia divină, răspunde întotdeauna spunând: „tu ca şi individ eşti preţuit şi iubit cum nu îţi poţi imagina”. Eşti mereu în siguranţă. Nu eşti niciodată singur. Dragostea necondiţionată şi perfectă a lui Dumnezeu nu neglijează un  suflet.

Dragostea fără niciun dubiu este baza tuturor lucrurilor”. Nu este ceva abstract, nu este vorba de o dragoste apăsătoare ci despre aceea dragoste pe care o simţim zi de zi atunci când ne privim soţul, copiii, animalele. În cea mai pură şi mai puternică formă, această dragoste nu este geloasă sau egoistă, este necondiţionată. Aceasta este realitatea, adevărul care există în jurul nostru şi va exista mereu, poate fi descoperită de oricine doreşte.

Neocortexul lui Eben, a fost complet nefuncţional în timpul comei cauzată de meningita bacteriană severă şi nu există nici o dovadă ştiinţifică a experienţelor trăite de el. Explicaţiile ştiinţifice nu îşi au fundament deoarece neocortexul nu a funcţionat şi moleculele nu au avut un punct în care să se ancoreze şi să rămână unite. Doctorul contrazice 9 posibile explicaţii ştiinţifice pentru experienţa sa, în cartea publicată. Este dovada vie că există viaţă după moarte. „Spiritul nostru nu este dependent de creier sau corp”, spune acesta. „Este etern şi nimeni nu are nici o dovadă că nu ar fi astfel

Sursa : spiritscienceandmetaphysics.com
Traducere: Costache Ana-Maria

http://safiisanatos.ro/sanatate-spirituala/sa-fie-dovada-existentei-raiului-jurnalul-unui-neurochirurg-despre-viata-de-apoi/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Cum a sarbatorit Iisus pe Muntele Templului Hanukkah

Hanuka reprezintă "Sărbătoarea inaugurării" și mai este cunoscută ca Sărbătoarea luminilor (Hag haUrim). Este o

In preajma Revoluției, Ceaușescu a prezis decăderea României. Iată un discurs ce nu s-a dat la televizor

Pe 20 decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu se întorcea din ultima sa vizită ca șef al

#COLECTIV Dezvăluiri ȘOCANTE: Cineva a oprit curentul și instalația de ventilare | ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Adrian Rugină: Cum să-l declari erou naţional, când el a fost principalul cap aici!

Administratorul clădirii în care a funcţionat clubul Colectiv a făcut dezvăluiri uluitoare la România TV,

Merkel i-a mai dat o palma lui Basescu

Merkel i-a mai dat o palmă lui Băsescu       Vizita președintelui Băsescu la

Închide