El este fostul milionar care, de 20 de ani, trăiește singur pe o insulă pustie

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Asta a făcut și David Glasheen, un fost milionar, care a renunțat la tot și a ales să trăiască pe o insulă pustie.

loading...

Fostul milionar, în vârstă de 73 de ani, s-a mutat pe insula Restoration, aflată la nord-est de coastele Australiei, în mai 1997, după ce întreaga sa avere s-a evaporat în momentul în care bursele s-au prăbușit în 1987. Se estimează că averea sa ajunsese undeva la 28,4 milioane de dolari.

După ce a pierdut propria companie de minerit aur, în Papua Noua Guinee, mariajul fostului om de afaceri s-a destrămat.

Ulterior s-a mutat cu noua iubită, dar femeia l-a părăsit la scurt timp, din cauza stilului de viață mult prea dur de pe insulă.

Acum omul trăiește într-o cocioabă de lemn, iar alături de el este doar cățelul Dingo. Supraviețuiește cu facilități minime și face rost de electricitate cu ajutorul unor panouri solare.

Iar în ciuda faptului că are acces limitat la electricitate, apă potabilă și internet, trebuie să facă față provocărilor din sălbăticia australiană.

„Aici sunt șerpi, păianjeni și crocodili, însă este un loc mai ferit și sigur decât în alte părți ale lumii, de unde auzi despre atacuri teroriste. Îmi place aici, că am siguranța mea. Nu contează cât de bătrân și dur ești, tot vrei să mergi la culcare știind că nu o să fii atacat”, a mărturisit bărbatul.

Cu toate astea, pentru el insula este „paradisul lui de pe pământ” și n-ar abandona-o pentru nimic în lume.

„Vreau să mor aici. Este raiul meu pe pământ. Când am venit aici eram avid după bani, dar banii sunt cei care îmbolnăvesc oamenii. Mariajul meu s-a destrămat din această cauză.

http://noizz.ro/stuff/fostul-milionar-care-traieste-singur-pe-o-insula-pustie/qdj2hte?utm_source=widget&utm_medium=all&utm_campaign=El%20este%20fostul%20milionar%20care%2C%20de%2020%20de%20ani%2C%20trăiește%20singur%20pe%20o%20insulă%20pust

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Intr-o zi Ceausescu zbura cu elicopterul intr-o vizita, a cerut aterizarea pe camp ca nu ii venea sa creada ce prost arata porumbul. Femeile care erau la cules au sarit pe el ca nu au paine. Ceausescu era uluit si s-a intors spre ai lui: Dati-le ma paine! Simtea ca se intampla ceva

Acest articol este o alta dovada ca oculta mondiala a lucrat prin aparatul securitatii care

Avram Iancu l-a pus la respect pe Imparatul Franz Iosef, cum niciun roman nu a avut curaj in toata istoria poporului pana la Ceausescu

La 21 iulie 1852 împăratul a sosit pe Muntele Găina, unde ar fi trebuit să

Yoda din Star Wars inspirat dupa un demon din cartea lui Manly P. Hall

  Fotografia demonului "Yoda" din cartea lui Manly P. Hall, francmason de grad 33, numita:

Alina Mungiu-Pippidi șochează din nou: Protestatarii, mobilizați de serviciile secrete?

Politologul Alina Mungiu-Pippidi, președintele Societății Academice Române, iese din nou la rampă cu afirmații grave.

Închide