Eleva care a pictat scara blocului în Brăila. Opere de artă, în locul pereților cu var alb

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului în Brăila. La doar 16 ani, adolescenta, care învață la Liceul de Arte, a transformat pereții cu var scorojit într-o adevărată oază de natură. Vecinii ei se bucură de fiecare dată când văd peisajele despre care spun că induc o stare de liniște și relaxare. Tânăra vrea să devină o artistă celebră în toată lumea. Are deja în palmares peste 200 de premii, iar lucrările sale au fost prezentate în 13 expoziții, cea mai recentă fiind la Castelul Pelișor din Sinaia.

loading...

Din dorința de a trăi într-un oraș mai vesel, Andreea Gabriela Tudor a schimbat complet atmosfera din scara blocului în care locuiește, scrie Obiectiv Vocea Brăilei. Cu doar câteva sute de lei, adolescenta a pictat două etaje care, prin culorile sale, s-au transformat parcă într-o oază de natură. Pereții cu var scorojit au fost acoperiți cu flori pictate cu măiestrie de eleva care învață la Liceul de Arte “Hariclea Darclee” din Brăila.

„A început cu un elefănţel la soneria noastră. După aceea a desenat o cafea la vecina de alături şi până la urmă a desenat toţi pereţii”, a povestit Florica Şofran, mama tinerei pictoriţe.

Cu multă creativitate, Gabriela a vrut să schimbe imaginea gri a orașului în care trăiește. Și cum este în vacanța de vară și are mult timp liber, tânăra s-a pus pe treabă.

„De când eram mică mi-ar fi plăcut să fie mai colorat cartierul sau oraşul în sine şi, pur şi simplu, m-am gândit că acesta e un prim pas. (…) Am început să pictez la etajul 8, etajul unde locuiesc eu cu mama. Am lucrat cam o săptămână. Aveam şi zile când pictam de dimineaţă până seara, dar au fost şi zile în care am stat mai puţine ore. A fost mult de muncă mai ales că am lucrat cu pensule mici la detalii. Acum trebuie să mai dăm cu lac ca să protejăm”, a povestit adolescenta, pentru sursa citată.

Eleva care a pictat scara blocului în Brăila. Opere de artă, în locul pereților cu var alb

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Rugăciunea lui Iisus ne poate vindeca de mânie

Când eşti supărat, spune rugăciunea lui Iisus şi încearcă să te depărtezi de situaţia conflictuală.

Imagini tulburătoare. Un maidanez a cărat în gură un nou-născut pentru a-l salva| Acolo unde oamenii nu mai fac voia lui Dumnezeu o fac animalele!

Un incident incredibil a avut loc în S-E Peninsulei Arabiei, în Oman acolo unde un maidanez

DOVEZI VIDEO: Obisnuitii clubului Colectiv CHIAR SE INCHINAU LUI SATANA. Scurt cuvant catre parintii de adolescenti rockeri

Aseara la Romania tv am vizionat o adevarata orgie spirituala new age dupa interventia bietului

Fostul ginere al lui Ceauşescu ACUZĂ! | Băsescu a închiriat un vapor cu banii statului să facă bişniţă. Avea mare trecere la Elena Ceauşescu. Probabil că oamenii care au ceva rău în ei se apropie

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceauşescu, a afirmat, la Antena 3, că o tranzacţie comercială

Închide