Florin Barbu, ai cărui copii au fost dați unui cuplu de homosexuali englezi milionari, deși copiii iși doresc să stea cu tatăl lor

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

De acum, asteptati-va la tot mai multe abuzuri de acest gen. Deoarece LGBTismul prinde putere iar la cea mai mica greseala poate chiar inventata statul iti va lua copii pentru a-o da nu doar pe maini homosexuale, ci pedofile, criminaleMiercuri, 17 octombrie 2018, la Mănăstirea Cernica a venit să se roage Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost preluați abuziv de serviciile sociale din Marea Britanie și dați în adopție unui cuplul de homosexuali.-i da pe mana

loading...

„Nu mai intru decât rar pe Facebook, pentru că nu am ce comunica. Oamenii care i-au adoptat sunt milionari, nu mă pot lupta cu ei. Când vor împlini 16 ani, vor putea, conform legii, decide cu cine vor să locuiască. Doar la Dumnezeu mai e speranța”, spune Florin Barbu.

Românul nu mai are nicio veste de la copii și simte că a epuizat toate căile prin care ar fi putut să sensibilizeze opinia publică și autoritățile cu privire la nevoia de recuperare a copiilor și redare a lor familiei extinse din România care îi așteaptă cu brațele deschise.

Minorii Andi (acum de 7 ani) și Diana (acum de 10 ani), cetățeni români, au fost preluați de autoritățile britanice în urma unor certuri repetate între părinți.

Deși Florin Barbu și-a arătat disponibilitatea de a lua înapoi imediat copiii, dovedind și capacitatea de a-i întreține într-o familie de tip monoparental, și deși copiii au declarat că vor să stea cu el, autoritățile au preferat să-i dea imediat spre adopție unui cuplu de homosexuali.

Soluția de protecție aleasă de autoritățile britanice contravine Convenției cu privire la drepturile copilului adoptată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite la 20 noiembrie 1989 și ratificată de România prin legea 18/1990. Astfel, potrivit articolului 20, alin. 3: „În alegerea uneia dintre aceste soluții (de protecție – n.n.) este necesar să se țină seama în mod corespunzător de necesitatea unei anumite continuități în educarea copilului, precum și de originea sa etnică, religioasă, culturală și lingvistică”.

Florin Barbu, ai cărui copii au fost dați unui cuplu de homosexuali englezi milionari, a mers să se roage la Mănăstirea Cernica

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Nicu Ceausescu, vizionar: Nici in 20 de ani nu veti reusi sa zugraviti ce a construit tata, daramite sa construiți ceva nou!

Declaratia din 20 iulie 1992 a lui Nicu Ceausescu la proces nu este o simpla

Un papirus în care se sugera că Iisus a fost căsătorit s-a dovedit a fi, de fapt, un fals creat de un detinator de site-uri porno – FOTO

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text

Șeful Raiffeisen protestează, artiștii reacționează. Paul Hitter și Florin Chilian și-au închis conturile la banca austriacă: Băncile străine să NU se amestece în politica națională!

Prezența șefului Raiffeisen Bank la protestele din Piața Victoriei, olandezul Steven van Groningen, comentată pe

Avem tineri care ştiu, vor şi pot. La 24 de ani, are 350 ha de teren şi 50 de vaci!

Este îmbucurător, în aceste vremuri într-un fel dramatice pentru o agricultură românească ce se resimte

Închide