Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lt.Colonelul(r) Marek Obrtel, fost ofiţer în Armata Cehiei, membră a NATO, a făcut nişte dezvăluiri fără precedent despre organizaţia a cărei membră este şi România.

loading...

Obrtel tocmai a returnat distincţiile militare cu care NATO l-a decorat în timp ce era ofiţer activ. Acesta a spus că NATO s-a transformat între timp într-o „organizaţie criminală”, care operează sub „falsele steaguri ale libertăţii, democraţiei, drepturilor omului, folosindu-le doar pentru a-şi pune în aplicare agresiunile militare în lume”.

Conform ofiţerului ceh, NATO atacă ţările care devin „nepotrivite„, „neascultătoare” sau „dacă hegemonii care conduc lumea au interese asociate cu ele„. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui interviu realizat pentru cotidianul sârbesc Vecernje Novosti.

Obrtel a explicat „procedeul” prin care NATO cucereşte o ţară: „Mai întâi, respectiva ţară este sfâşiată din interior prin campanii mass-media, revoluţii colorate, prin stârnirea celor mai sensibile teme, a diviziunilor etnice sau a diferenţelor religioase. Apoi vine NATO cu unităţile sale, urmată de misiuni umanitare şi de observare, chipurile pentru a apăra drepturile omului şi libertăţile. La puţin timp, apar şi „oameni de afaceri” pentru a reconstrui ţara sau mai bine spus, pentru a-şi valorifica propriile interese„.

Fostul ofiţer a precizat că motivul pentru care a decis să vorbească este dezastrul din Ucraina, dar şi propriile sale experienţe „distruse de NATO”. Acesta a mai spus că este dezamăgit, trist şi afectat că a fost parte a „maşinăriei NATO”, care a provocat un „genocid contra sârbilor în Kosovo”.

sursa: activenews.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Ce se ştie, dar se tace despre Iohannis

Motto : Când naţiunea tace, vorbesc râmele ! Am primit pe surse un material cu

Singurul fruct care arde grăsimea de pe abdomen – cum îl prepari ca să te ajute?

Acesta este singurul fruct care arde grăsimea abdominală: cum îl prepari pentru slăbire? Grăsimile sănătoase

Cum au murit romanii din cauza pro-rusului rege Mihai plus pierderea Basarabiei si a Bucovinei si moartea jurnalistilor radio- comunismul a fost instalat de rege, iata dovezi!

23 august 1944, o dată care provoacă încă dezbateri aprinse. Unii o numesc o dată

VIDEO / Structură de crimă organizată: Se pierd TOATE pădurile României

În urma unui studiu făcut în Statele Unite ale Americii de organizaţia Alexander FORD, aceasta

Închide