Iată casele pe care oricine le poate construi în 3 zile. Sunt ieftine, ecologice şi uimitoare

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Totul a început cu Lord of the Rings şi îndrăgitele case ale hobbiţilor. Casele din trilogie nu au putut să treacă neobservate aşa ca unei companii americane i-a venit idea să treacă de la ficţiune la realitate.
green-magic-homes-9
Magic Green Homes a lansat un kit pentru a construi astfel de case. Construcţia lor este foarte simplă, practic oricine poate să construiască o casă de hobbit în trei zile cu costuri minime. Pentru a asambla o astfel de casă este nevoie de doar trei oameni, fără a avea nevoie de echipamente sofisticate de construcţie.

loading...

Casele sunt făcute din panouri prefabricate boltite fabricate cu materiale compozite laminate, delimitate de pereți în sol armat. Structură este ușor de asamblat prezentând clapete perforate ca înşurubarea și sigilarea componentelor să fie cât mai uşoară.
Casele se pot asambla şi extinde ulterior în funcţie de preferinţele fiecăruia.

În afară de faptul că aceste case arată parcă desprinse dintr-un basm, sunt confortabile iar faptul că sunt acoperite cu pământ le oferă un dublu avantaj practic: izolaţia excelentă care face ca temperatura interioară să fie ridicată iarna şi răcoroasă vara.
Ferestrele şi uşile se extind lateral, iar ferestrele şi uşile se extind lateral astfel încât acestea nu vor fi astupate când vor fi acoperite cu pământ.
Aceste case pot să servească ca şi cabană sau atelier de creaţie, dar în mod sigur va fi foarte confortabilă şi elegantă.
green-magic-homes-3
green-magic-homes-4
green-magic-homes-5
green-magic-homes-6
green-magic-homes-12
green-magic-homes-13
green-magic-homes-14
Sursa: http://sharethis.ro/2016/06/02/iata-casele-pe-care-oricine-le-poate-construi-3-zile-sunt-ieftine-ecologice-si-uimitoare

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
MISTERELE VĂII ALBE DIN BUCEGI. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ADEVĂRAT ÎN LOCUL CARE DĂ PESTE CAP APARATELE FOTO, PROVOACĂ AMEŢELI ŞI TELEPORTĂRI

Despre Valea Albă din Bucegi, pasionaţii de mistere din România spun că este un loc

FBI: „Am gasit CARNE DE OM in produsele de la McDonald’s” Descoperirea care CUTREMURĂ planeta! O fi adevarat?

Un scandal de proporţii zguduie din temelii celebrul lant de restaurante fast-food McDonald. Nu stim

Mesaj fără precedent din Israel: Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale de planurile subversive ale megalomaniacului

Despre George Soros și rețeua pe care a creat-o se vorbește foarte des în ultima

Capitalism, rafturi pline și burți goale: o mamica isi trimite copilul sa ciuguleasca cateva boabe de struguri ca nu are bani sa ii cumpere, sunt mult prea scumpi!!!!

Azi mi-am amintit de bunica , ce spunea într-o zi de vară: "- Vai de

Închide