Ne îndrăgostim de cei cu care suntem condamnați să creștem spiritual…

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ne îndrăgostim de cei cu care suntem condamnați să creștem spiritual, să câștigăm puterea interioară și acele calități de care avem nevoie pentru perfecțiune.

loading...

Sufletul găsește acești oameni, contrar rațiunii. Viața își va face treaba. Aceasta este baza dezvoltării, dar și o iluzie în același timp.

Oamenii care ne plac, reflectă acele calități de care are nevoie sufletul nostru. Toate neajunsurile acestui om dispar din câmpul de vedere pe perioada procesului de transformare.

De regulă, transformarea interioară este dureroasă, dobândim acele calități pe care le-am iubit în altă persoană pentru noi înșine.

Pentru asta trebuie să facem niște schimbări interioare și o dată cu ele se schimbă viziunea noastră despre lume și despre noi înșine.

Acest lucru se observă clar după despărțire, când ajungem într-o nouă lume, când ne putem uita înapoi fără emoții și privi în mod obiectiv evenimentele vieții.

Iluzia a dispărut, iar acum a rămas realitatea obiectivă. De aceea, nu merită să dăm vina pe nimeni pentru așteptările noastre nejustificate. Noi, pentru cineva, de asemenea, suntem cauza schimbărilor.

Apare întrebarea: Când se va termina această îndrăgostire?

– Pentru fiecare dintre noi există un om apropiat spiritual, cel care va deveni o parte permanentă a lumii tale.

Însă lumea ta interioară până atunci trebuie să fie plină, astfel încât să nu fii nevoit să cauți părțile lipsă, ci doar să puteți crea ceva nou împreună.

Ne îndrăgostim de cei cu care suntem condamnați să creștem spiritual…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Simbol al bisericii lui Lucifer din Houston, Texas. Remarcati simbolismul si tineti-l minte!!!

                    Cum se face ca satanistii

Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos

„Va veni o vreme când diavolul va intra în casele oamenilor într-o cutie, iar coarnele

LEACUL PENTRU ORICE IN AFARA DE MOARTE! DE LA DIABET SI EPILEPSIE PANA LA STAFILOCOCUL AURIU!

Exista cercetări legate de numeroasele căi prin care chimenul negru e un aliment medicinal care

Profetia biblica indeplinita: Miracolul din deșert. Din piatră seacă, israelienii obțin legume și fructe cu care-și hrănesc întreaga populație

Deşi avem resurse naturale şi terenuri agricole, dăm anual mai bine de un miliard şi

Închide