Noul Cod Fiscal introduce impozitul pe porci, vaci sau gaini. Legea va distruge taranul roman si va incuraja supermarketurile

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
 
Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a mai proorocit Arsenie Boca.
vineri se aplica noul Cod Fiscal, care impoziteaza pentru prima data veniturile micilor agricultori. Fermierii trebuie sa-si declare suprafetele cultivate si animalele din ograda.
Insa, cand aud de noi biruri, multi spun ca decat sa plateasca taxe la stat pentru Ghita si Joiana, mai bine ii transforma in carnati si friptura.
Noul Cod Fiscal spune ca cine are peste sase porci trebuie sa plateasca un impozit de 12 lei pentru fiecare animal. Tanti Maria are o solutie mai buna: ii vinde.
Si vacile sunt impozabile daca sunt cel putin trei intr-un grajd, asa cum are domnul Balog. Scapa de impozit doar taurasii, pentru ca sunt masculi.
Statul va recunoaste insa cheltuielile cu furajele, medicamentele si transportul.
“Din venitul brut se scad cheltuielile, se obtine un venit net si asupra acestui venit net se aplica un impozit de 16% si o cota de 5,5% pentru contributiile la Fondul de Sanatate”, explica Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor.
Pentru o vacuta mai slabuta, care da doar 10 litri de lapte pe zi, fermierul are incasari 5.000 de lei pe an. Statul considera drept castig net doar 453 de lei, pentru care fermierul va plati un impozit anual de 97 de lei.
Si apicultorii cu mai mult de 50 de stupi intra in vizorul Fiscului.
Statul considera ca o familie de albine care produce anual 30 de kilograme de miere ii aduce apicultorului un castig de 70 de lei, pentru care va trebui sa plateasca impozite de 15 lei pe an.
Probleme vor fi la impozitarea celor care au in ograda peste 100 de gaini, pentru ca aici nu exista evidente foarte sigure.
Autoritatile trebuie sa mai lucreze la metodele de numarare a animalelor din curtile oamenilor si spun ca vor folosi chiar si satelitii pentru culturi.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Primar din Germania: Prosperitatea orașului meu vine de la munca sasilor care au venit din Romania in anii 90

Un orășel din Germania, aflat nu departe de granița cu Elveția și Franța, numără o

Sport naţional pe vremea lui Ceauşescu, oina a dispărut din viața românilor, stramoșul baseball-ului american

72 de ani bătuţi pe muchie, o faţă de om blajin, cu trăsături fine, adâncite

Un gorjean şi-a construit un tractor cum nu ai mai văzut . Are motor de Mercedes şi bord de Audi

Cine spune că nu poţi să ai un utilaj aşa cum îţi doreşti chiar dacă

Profetia lui Ioan de la Ierusalim – “Peste o mie de ani femeile se vor culca cu femeile şi bărbaţii cu bărbaţii, bătrînii se vor culca cu copilele şi aceste cumplite fărădelegi se vor petrece în văzul întregii lumi şi vor fi considerate de toţi ca lucruri fireşti. Toate aceste spurcăciuni vor fi întărite prin legi.”

Cea mai veche profeţie despre Al Treilea Război Mondial, rămâne profeţia cavalerului templier Ioan (Jehan)

Închide