O noua profetie biblica se implineste. Nimeni nu credea ca se va intampla si asta!

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Naom Bedein, fotograf din Israel surprins într-o fotografie pești în Marea Moartă. Evenimentul ar marca faptul că s-ar împlini o profeție conform căreia Sfârșitul Lumii este aproape.

loading...

Fotograful care a surprins imaginea și care lucrează în cadrul proiectului Dead Sea Revival Project/Proiectul de salvare a Mării Moarte, susține că nu este vorba de o profeție care prevestește Sfârșitul Lumii ci o dovadă că apa Mării Moarte nu este moartă’.

În Bibllie, în cartea lui Ezechiel se arată că după distrugerea Sodomei și Gomorei, pământul a devenit un loc pustiit, fiind vorba de locul unde este Marea Moartă acum. Dar în aceeași carte Ezechiel a prorocit că viața va reveni în acel loc, apa urmând să se umple de pești, lucru considerat imposibil de către specialiști, data fiind salinitatea ridicată de aici.

Fotojurnalistul israelian Noam Bedein, care documentează de doi ani Marea Moartă, susține că a descoperit viața marină în canale mici din Marea Moartă. Pe lângă cei trei pești fotografiați, el spune că în mare a început să crească vegetație.

Recent o altă profeție biblică pare să se fi împlinit. Un vițel roșu a fost fătat recent în Israel, iar unii teologi localnici susțin că acesta este un semn biblic, nașterea acestuia fiind consemnată în cartea sfântă.

Se spune că nașterea și sacrificarea unui vițel roșu va preceda construcția celui de-al treilea Templu la Ierusalim. Dar simbolizează și „începutul sfârșitului’ actualei epoci.
https://evz.ro/socant-o-proftie-biblica-ce-ingrozeste-omenirea-inceputul-sfars.html
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Rugăciune pentru fericirea şi bunăstarea copiilor, către Preasfânta Treime

Părinte Sfinte, Dumnezeule Cel mai înainte de veci! De la Tine vine tot darul, tot

Noi protestăm, ei tot taie. Românii ies din nou în stradă pentru păduri

Stati ca acuma intreaga presa masonica, inclusiv Iohannis si Ponta va distrag atentia cu demisia

180 de copile creştine, cu vârste între 9 şi 16 ani, scoase la licitaţie ca „sclave sexuale” la arabi, banii merg in conturile califatului islamic

180 de tinere creștine de până în 16 ani, răpite din Siria și Irak, vândute

Asa arata lumea|Un procent din populatie detine averea globala

Cei mai bogați 1% din populația lumii vor ajunge în curând să dețină peste jumătate

Închide