Prin infrangere naste SPERANTA: toti oamenii care au votat DA sa se uneasca intr-un partid si sa faca praf toate partidele care au boicotat. Cu ajutorul lui Dumnezeu acum este posibil!

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

O înfrângere cât o victorie
În 2016, prezența la vot a fost de 40%. Acum toate partidele, dar mai ales PSD și PNL au sabotat referendumul. Au vândut meciul, cum s-ar spune. USR a fost clar pe contra și s-a mobilizat extraordinar pentru un boicot. Șeful statului a sfidat inițiativa cetățească și a stat ca un laș ce este acasă. (Văd că între timp s-a dus la vot. Asta-l face și mai vinovat. Nu a putut fi curajos până la capăt.)
Acum, au venit la vot aproximativ 20% din numărul celor înscriși pe liste. Cam 3,5 milioane de oameni, deci jumătate din cei care, așa cum am vazut în 2016, se implică civic, prin participare la vot. Vreau să spun că aceste 3,5 milioane de oameni înseamnă enorm în ecuația politică. Pentru că sunt cei activi civic, cei ce simt românește, cei ce înțeleg destul ca să priceapă pericolul globalizării marxiste. Masa asta încăpățânată este o forță extraordinară. Pe ăștia nu i-a prostit propaganda antiromâneacă, antinațională și internaționalistă. Ăștia nu sunt votanți PSD. Simpatizanții PSD și PNL au stat acasă, ca și mulți alții îndoctrinați de noul marxism dizolvant.
Înfrângerea de azi este totuși o mare victorie. Știm câți suntem. Știm că în fibra noatră a românilor mai este ceva bun, sănătos și puternic. Ca în Sodoma și Gomora, unde nu mai existau 10 drepți…
Nu suntem pierduți. Ba chiar suntem salvați. Avem pe ce construi. Avem o armată ferm motivată să lupte contra curentului antiromânesc.
Și marele merit al coagulării acestei armate este al Bisericii Ortodoxe Române. Biserica s-a arătat că este vie și activă. Chiar dacă o mare masă de ortodocși declarați și-au trădat Biserica, tot e o victorie. Nici o organizație politică sau civica nu poate măcar visa că are acum sprijinul a 50% din numărul celor ce sunt activi civic. Ei bine, Biserica are. Are 3 milioane de români ce cred în valorile tradiționale ale românilor.
Deci, să zâmbim! Să vedem partea plină a paharului.
Suntem destui ca să-i spulberăm pe toți. Să-i trimitem în viitor la coșul de gunoi al istoriei.
Rămâne să vedem cum ne putem organiza, ca să le dăm fiori și facem din această înfrângere onorabilă o mare victorie.
Până la urmă ar trebui să le mulțumim că ne-au dat posibilitatea să ne numărăm, să ne știm potențialul.

loading...

 

Intreaga mass-medie a boicotat refrendumul in afara de Evenimentul zilei si Romania Libera si cateva site-uri independente.

Dacă nu merge să dați share, luați cu copy/paste.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Studente cu văl islamic, date afară de la curs ” Noi avem drepturi” au exclamat ele, profesorul: “Nici eu nu afişez, pe catedră, şiruri de icoane, de lumânări şi de cădelniţe în care să fumege tămâie”

Scandal și acuzații de discriminare la Universitatea București! Două studente de religie musulmană, care au

Danone recunoaşte că a minţit consumatorii. Activia şi Actimel nu au efecte benefice asupra sănătăţii

  Grupul Danone, cel mai are producator de iaurt din lume, a anuntat ca renunta

Moartea lui Carol al II-lea, descrisă de Elena Lupescu. „Mihăiţă n-a venit să-şi vadă pentru ultima dată tatăl“

Carol al II-lea s-a stins brusc din viaţă, la 4 aprilie 1953, în reşedinţa sa

UNTOLD: SATANISM, SEMNUL FIAREI, RFID si VREM SPITALE nu CONCERTE de milioane de EURO

Tinerii frumosi, idioti si sclavi au uitat cand urlau dupa Colectiv ca vroiau spitale, acum

Închide