PROFEȚIE BIBLICĂ înfăptuită în 2018? Evenimentul de la ZIDUL PLÂNGERII a generat ALERTĂ MONDIALĂ. VIDEO

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

O profeție biblică care prevede întoarcerea lui Mesia s-a împlinit după ce un șarpe a fost văzut ieşind din zidul de vest al Vechiul Oraș al Ierusalimului, titrează Daily Star.

loading...

Oamenii care au vizitat faimosul Kotel (Zidul Plângerii care află în Vechiul Oraș al Ierusalimului în partea de vest a Muntelui Templului. El este un vestigiu al zidului antic care înconjura curtea Templului iudeu din Ierusalim, și, după distrugerea acestuia, este considerat principalul loc sacru al iudaismului), în această săptămână au filmat șarpele care se strecura printre pietrele străvechi.

În film, șarpele poate fi văzut ieșit din perete după ce a speriat un porumbel care fusese așezat acolo. Și se pare că este un semn al întoarcerii lui Mesia. “Suntem cu adevărat în vremurile periculoase care precedă direct pe Mashiach (Mesia)”, a titrat News Breaking Israel, citând un blogger evreu, titrează dailystar

“Așa cum porumbelul este în siguranță, atâta timp cât căuta adăpost printre pietrele Muntelui Templului, evreii sunt protejați de poruncile Tora. “Când porumbeii ies din pietre sau evreii se îndepărtează de Tora, ei sunt în pericol”. “Site-ul a susținut, de asemenea, că apariția unui șarpe care iese din pietrele Muntelui Templului ar putea fi văzută ca un semn de bun augur. “Zohar (baza misticismului evreiesc) a explicat că înclinația rea, personificată de șarpele din Eden, va face renașterea în zilele dinaintea lui Mesia”.

Cu doar câteva zile în urmă, au existat temeri legate de Apocalipsa biblică atunci când cerul a devenit roșu sângeros şi cu imagini în forme bizare. Înregistrările video arată câteva fotografii ale cerului ciudat, deasupra capitalei galeze care declanșează ipoteza, că este un semn al sfârșitului lumii.

https://evz.ro/inca-o-profetie-biblica-zidul-plangerii.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Motivul sfasietor pentru care acest batranel asteapta la metroul din Capitala. Situatia imposibila in care se afla

Fotografia unui batranel greu incercat de soarta a strans mii de reactii pe Facebook, unde

IMAGINI HALUCINANTE | În înregistrare, Florian Coldea, (Reptila Lacerta) şeful operativ al SRI la bilanţul instituţiei a avut o serie de gesturi necontrolate, Video

Generalul Florian Coldea a avut o serie de gesturi necontrolate, marţi, în timpul discursului şefului

Zeci de miliarde euro – fonduri europene, greu de accesat | Capcana Fondurilor Europene- se prefac ca dau dar de fapt sunt imposibil de luat

Am pierdut 3,5 miliarde de euro din fondurile europene destinate României în perioada 2007-2013, iar

Dezastru: Peste 1.800 de medici au cerut anul trecut avize pentru a pleca din ţară. Spitalele mizerabile si salariile ii fac sa plece si Ministerul sanatatii se preocupa de vaccinuri in loc sa faca spitale noi si curate!

Lipsa de echipamente din spitalele de stat, în special din unităţile din provincie, care să

Închide