Proiect imens al francmasonilor in Capitala, pe un teren primit gratis de la Guvernul Ponta -proiect impresionant realizat de marea loja nationala in capitala 8 sali de spectacole club si muzeu

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marea Lojă Națională din România, a francmasonilor, vrea să construiască un mare centru de evenimente lângă Romexpo. Noua construcție a francmasonilor ar urma să fie ridicată pe un teren aflat în proprietatea statului. Conform proiectului prezentat miercuri în Comisia de Urbanism a Primăriei Capitalei, în noua clădire vor fi amenajate o parcare subterană, 8 săli de spectacole, un restaurant, un club, dar și un muzeu și o bibliotecă. De asemenea, noua clădire va deveni sediul organizației.

loading...

 
Terenul, administrat de către RA-APPS a fost cedat pentru Asociaţia “Marea Lojă Naţională din România”, printr-o hotărâre aprobată în ultima şedinţă de guvern.
Conform proiectului prezentat miercuri în Comisia de Urbanism a Primăriei Capitalei, în noua clădire vor fi amenajate o parcare subterană, săli multifuncționale, un restaurant, un club, dar și un muzeu și o bibliotecă
Astfel, la primele două niveluri ale clădirii, aflate la subsol, va fi amenajată o parcare cu 112 locuri pentru autoturisme și șase pentru motociclete (câte 56 de locuri pe fiecare nivel).
La demisol este prevăzut un club cu 115 locuri, un lobby, dar și un restaurant cu 150 de locuri.
Parterul va fi ocupat în acea mai mare parte de o sală de spectacole cu 679 de locuri, între care 431 la parter și 248 la balcon).
La nivelurile superioare vor mai fi construite încă șapte săli multifuncționale: patru săli la etajul al doilea (două cu câte 120 de locuri și alte două cu câte 158 de locuri) și trei la etajul al treilea. De asemenea, la ultimul nivel al clădirii (etajul patru) vor fi amenajate un muzeu și o bibliotecă.
Proiectul inițiat de Marea Lojă Națională a României a fost criticat de membrii comisiei de urbanism. O mare problemă a proiectului este faptul că subsolul clădirii ocupă întregul teren oferit de RAPPS pentru acest proiect. Cei care au realizat proiectul spun însă că se a putea planta spațiu verde deasupra subsolului, însă nu i-a convins pe mebrii Comisiei.
“Veți avea mari probleme la mediu pentru că se ocupă tot pământul. Trebuie asigurată zonă cu pământ până în fundul pământului pentru scurgerea apei pluviale plus 10% pentru plantație”, a spus arhitectul Dorin Ștefan, membru al Comisiei de Urbanism.
“Trebuie să obțineți cei 30% spațiu verde: 20% la sol și 10% betonat. Cred că suprafața terenului pentru acest teren ar trebui extinsă”, a spus și Radu Petre Năstase.
Planul Urbanistic Zonal, odată finalizat, va fi supus spre aprobare Consiliului General al Municipiului București (CGMB). Proiectul nu va putea fi realizat fără aprobarea PUZ-ului de către CGMB.
http://www.b365.ro/proiect-impresionant-realizat-de-marea-loja-na-ionala-in-capitala-8-sali-de-spectacole-club-i-muzeu_218461.html
 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
La Untold nu mai trebuie sacrificii de sange ca la Colectiv, deoarece lumea a donat sangele de buna voie | trebuie sa fie multumit monarhul vampir anticrist

Ca satanismul sa fie si mai amplificat, vampirul monarhic, denumit in continuare anticristul are nevoie

Justin Timberlake: “Întregul concept al programului vaccinării cu forța este neamerican”

“Întregul concept al programului vaccinării cu forța este neamerican. De ce ai risca sa-ți pui

Codex Alimentarius ii obliga pe romani sa manance legume si fructe cancerigene

Codex Alimentarius îşi spune încă o dată cuvântul, întărind pentru încă o dată ideea că alimentele

De ce creștinii nu au voie să poarte ață roșie

Părintele Calistrat din România, dar și părintele Maxim Melinti din Republica Moldova explică de ce

Închide