Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sarpele cu pene, zeul Quetzalcoatl al maiasilor, desenat in ambele forme, om in costum de pene si sarpe cu pene, mancand oameni, acuma intelegeti de ce si indienii aborigeni, americani purtau pene in cap….partea proasta e ca acest zeu numit si Kukulkan ( faceti legatura cu KuKluxLKlan) manca oameni si preotii templelor maiase faceau sacrificii umane si le ofereau pe altar, sau le extrageau organele si le ingropau prin camerele piramidelor….Apoi i-au invatat pe oameni sa faca la fel cu animalele lor, sa le sacrifice si sa le manance la date si sarbatori specifice….
Quetzalcoatl (“șarpele cu pene”) este zeul suprem în mitologia aztecă. El este întâlnit însă și în celelalte mitologii dinMezoamerica și este înfățișat de cele mai multe ori ca un gigantic șarpe cu pene, după cum ne arată și numele.
De obicei el este asociat cu “steaua dimineții”, în timp ce fratele său geamăn, Xolotl, este personificarea “stelei amurgului”. În realitate steaua dimineții este aceeași cu cea a înserării, fiind însăși planeta Venus, dar aztecii credeau că sunt două astre diferite. În calitatea de zeu al luminii matinale, Quetzalcoatl a primit titlul de “Tlahuizcalpantecuhtli”, ceea ce înseamnă “stăpânul stelei zorilor”.

loading...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Un tânăr român stabilit la Paris îi scrie lui Iohannis după ce a fost cenzurat pe Facebook: Am stat 9 ore în ploaie și frig, la Paris, ca să vă votez. Voi REGRETA mereu. Sunteți un colportor al istoriei, ca Iliescu

Un tânăr român stabilit în Franța, Darie Ducan, i-a scris o scrisoare deschisă președintelui Klaus

Cum au ajuns românii să plătească factura de curent a ungurilor și bulgarilor

Românii au ajuns să plătească în factura de energie electrică şi energia folosită de ţările

Surpriza la Bruxelles: Fiul lui Adrian Nastase se va ocupa de relatia UE-Rusia

Mihnea Nastase (foto stanga), fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase, a ajuns la

Acel club financiar falit numit Uniunea Europeană

Dragi greieri englezi, francezi, germani, spanioli, olandezi, unguri, scandinavi, etc., etc., amin: nu vă bucurați

Închide