Soldat american susține că au omorât la un moment dat un uriaș de 4 metri in Afganistan | operațiunea a fost și este ULTRASECRETĂ

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

In 2002 o patrula a disparut intr-o zona mai retrasa din Afganistan. O alta patrula a fost trimisa sa caute acea patrula si un soldat din acea unitate a descris ce a vazut atunci ca a aparut dintr-o parte a unui munte.

loading...

Cand am luat coltul am vazut o deschidere si o entitate care a iesit din acea pestera, nefiind sigur ce era am considerat ca trebuie sa atacam, putea fi un animal, orice. Dintr-o data entitatea era vizibila si i-a lasat oe toti soldatii socati, caci era un om de o inaltime de aproape 4 metri, un monstru cu barba rosie. Unul dintre colegi a sarit sa traga in el, noi fiind socati de o astfel de aparitie ireala.

Dintr-o data am inceput sa tragem si noi si colegii mei urlau: impuscati-l in fata. Problema era ca lua multe impuscaturi si totusi se misca. In acea ambuscada un coleg Dan a fost ranit si a murit, apoi a venit un elicopter al armatei noastre si a lasat o plasa mare si comanda sa capturam uriasul in plasa, semn ca armata era obisnuita cu astfel de situatii. Elicopterul a luat imediat uriasul si l-a dus de acolo.

Intamplarea a fost confirmata din mai multe parti. Spre exemplu un alt soldat al special ops, operatiuni speciale da urmatoarea marturie:

Ne intorceam intr-o zi spre baza si am auzit zvonuri despre un monstru capturat si omorat si ca era de trei, patru ori mai inalt decat un om normal, avea 6 degete la maini si la picioare. Prima oara nu ne venea sa credem aceste zvonuri insa  cu timpul le-am tot auzit dintro parte si alta si cand am vazut ca la antrenamente ne invatau sa impusca entitati la o inaltime mai mare decat oamenii, cum sa tinem arma in cazuri speciale ca acesta, ne-am dat seama pentru ce ne antrenau.

Aceste marturii se pot gasi intr-un video, conduse de Marzulli in care doi soldati care au dorit sa ramana anonimi au explicat evenimentele si mai exista un material de George Noorey in care este intervievat pilotul care a transportat acea entitate.

Marturia pilotului

Pilotul a ajuns la o baza in Afganistan unde i s-a comunicat ca trebuie sa ridice un transport cargo special si ca nu erau permise absolut niciun fel de camere de filmat. Pilotul descrie acel “cargo”: era practic un om mort, insa marimea lui era cat un palet de-al nostru, el stand in pozitia fatului si cantarea aproximativ 500 de kg. Pilotul a declarat ca acest urias avea parul rosu, barba si degete in plus la maini si la picioare, deci exact ce au declarat si ceilalti doi martori.

Soldatii american au povestit ca ei tot auzeau povesti cu uriasi de la localnici, insa necunoscand bine limba ei credeau ca sunt povesti. Dar in zona circula mereu zvonul ca exista niste uriasi canibali, cu parul rosu care traiesc in pesteri si ca oamenii se ofereau sa le trimita sacrificii de carne, ca sa nu vina sa ii atace pe localnici. Soldatii au marturisit ca in pesteri existau mereu oase de om chiar si in pestera unde a fost capturat uriasul in cauza.

Cand au fost intrebati soldatii de ce nu s-au divulgat aceste secrete, au afirmat ca nu stiu dar probabil autoritaile tin secret aceste lucruri deoarece confirma Biblia si ar cadea teoriile darwiniste.

Traducerea a fost facuta de aici: https://worldtruth.tv/u-s-soldier-claims-to-have-shot-killed-a-12-foot-giant-in-afghanistan/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Ce feluri de mâncare se găseau în meniul românilor acum 100 de ani. Raspunsul este uimitor!

Mămăliga şi verdeţurile erau la ordinea zilei, carnea se consuma doar în cazuri speciale. Hrana

Vreti sa iesiti in strada impotriva razboiului? Soldatii americani de ce credeti ca se afla aici?

Priviti mai sus cum arata Romania, dupa 25 de ani de comunism: “Jos! Jos! Omora-l!

Dezvaluiri VIDEO +Documente despre cum statul roman nu doreste reindustrializarea tarii si cum nemtii si austriecii distrug Romania

Romanian Gov. Owned Companies offered 1-3 bil in 2013, condition precedent NO BRIBE.  

Mesajele subliminale din muzica, filme, jocuri, reclame si influenta negativa asupra mintii umane

Un mesaj subliminal este un semnal sau mesaj conceput să fie transmis sub limitele normale

Închide