Stiai ca platesti vacantele doamnei Carmen Iohannis si renovarea casei de la Sibiu?

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Il manevreaza Carmen Iohannis pe presedinte sau tara noastra este condusa de doi imbuibati obsedati de imobiliare? Nu de alta, insa pentru a intelege mai bine aceste randuri, e bine sa ne amintim de declaratia lui Iohannis in campania prezidentiala din 2014 potrivit careia marea lui pasiune este sa investeasca in case. Cand a fost intrebat din ce bani face aceste investitii a raspuns sec: din meditatiile de profesor de fizica la scoala din Agnita.
Toate bune si frumoase pana cand Serviciile Secrete au intrat de curand in posesia unor documente conform carora Iohannis ii fura pe romani mai ceva ca Udrea si Basescu la un loc. SRI il santajeaza in clipa de fata pe Iohannis cu un dosar penal privind lucrarile de reamenajare a cladirilor care tin de administratia prezidentiala plus a caselor personale ale familiei Iohannis. Avand in vedere ca tinerii frumosi si liberi de pe net s-au enervat ca doamna Carmen Iohannis va merge pe banii lor intr-un turneu in America Latina vara aceasta, neamtul a luat o decizie de ultima ora: ca sa nu isi supere electoratul, cu banii pe care ii putea cheltui prin America de Sud pentru el si prima doamna ii va renova casa de la Sibiu. Pam-pam!
TURNUL a aflat ca procurorii stiu cat de supraestimate au fost costurile pentru renovarea vilei prezidentiale de la Neptun, unde s-au taiat zeci de copaci ca Iohannis sa poata juca tenis cu sotia si a Vilei Lac 3. Procurorii cei cinstiti si nepartinitori stiu asta si nu fac nimic cata vreme Iohannis canta in struna binomului SRI-DNA.

loading...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Forțați de Poroșenko să meargă la război, tinerii din Ucraina dezertează pe capete: Nu vrem să ucidem sau să fim uciși pentru interesele altora

Autoritățile de la Kiev intensifică înrolarea obligatorie a ucrainenilor, motiv pentru care tot mai mulți

Primarul Alin Nica, tânărul care şi-a scos comuna din Evul Mediu. Dudestii Noi

Eroul zilei de azi este un primar, însă nu orice fel de primar. Alin Nica

Ceausescu i-ar fi impuscat, daca ii gasea ca baga aluminiu, acid clorhidric si mercur in “Soimii Patriei”! Pe vremea lui Ceausescu se adminsitrau de 6 ori mai putine vaccinuri! “Cantacuzino” era vestit pentru SERURI, nu pentru vaccinuri

"O prietena se minuna cat de adanc este implementata in creierul pulimii idea de vaccinare!

Un taximetrist a oprit odata sa-l ajute pe soferul lui Trump sa repare o pana, dupa cateva zile sotia soferului are parte de cadoul vietii ei!!!!!

Această întâmplare a avut loc în 1993. Într-o noapte un tânăr rus, care locuia în

Închide