Sute de români protestează împotriva Norvegiei la București. Statul mizerabil ateu-monarhic vrea sa dea copii deja spre adoptie

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sa va faceti doar o idee cum ar vrea ASUR si Remus Cernea, alaturi de sustinatorii scoaterii religiei din scolile romanesti, sa arate viitorul in Romania. Mizerabilul stat ateu, prefera mai degraba sa dea copii spre adoptie unor homosexuali, nu se implica in uciderea prin avort, dar se baga sa fure copii crestinilor.

loading...

Au recitat o poezie de la Biserică şi le-au luat copiii. Dramă fără margini a unui român din Norvegia. Coşmarul lui Marius Bodnariu a început săptămâna trecută, când copiii au fost luaţi din familie în urma unui denunţ al unei profesoare. Motivul ar fi unul religios. Dascălul s-a plâns că atât părinţii, cât şi bunicii sunt creştini radicali şi îşi îndoctrinează copiii.

Una dintre cele două fiice a soţilor Bodnariu a cântat la şcoală o melodie creştină, iar profesoara a anunțat autoritățile susținând că micuții sunt îndoctrinați religios în familie. Drama acestei familii a ajuns și în Parlamentul României, unde senatorul PNL Steliana Miron a cerut ministrului de externe Lazăr Comănescu să intervină pe lângă autoritățile norvegiene pentru ca familia Bodnariu să își recapete copii.

“Nu este posibil ca pentru o poezie cu temă creștină acești oameni să rămână fără copii! Sunt și eu mamă,sunt creștină mi se rupe inima de drama acestei familii!Cer ministrului de externe să se implice cât mai urgent în soluționarea acestei situații.Să ceară informări de la ambasadorul României la Oslo despre situați acestei familii. Voi cere audierea domnului Lazăr Comănescu la Senat”, a spus Miron, conformlibertatea.

Sute de persoane protestează la această oră împotriva serviciului norvegian de protecție a copilului – Barnevernet – care a confiscat la propriu copiii unei familii din România care locuiește în Norvegia pentru acuzații penibile.

La acest moment, copiii sunt tinuti nejustificat in trei familii surogat, iar in data de 15 Decembrie 2015, in urma unei intalniri cu Barnevernet, parintilor li s-a comunicat ca autoritarea de protectie a copilului vrea sa ii cunoasca mai bine si sa-i consilieze abia in luna Februarie 2016, dar ca in acelasi timp demareaza procedura de adoptie pentru toti cei 5 copii ai familiei.”, susțin organizatorii protestului.

http://www.stiripesurse.ro/sute-de-romani-protesteaza-impotriva-norvegiei-la-bucure-ti-care-e-nemul-umirea_976791.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
ATEII vor sa ridice un TEMPLU la Londra

Scriitorul, filozoful si jurnalistul elvetian Alain de Botton, care in prezent traieste la Londra, a

Inselaciunea secolului? Rusia a sprijinit-o masiv pe Hillary Clinton, dar a reusit sa pacaleasca o lume intreaga ca il sustine pe Trump

Podesta Group, compania fratilor Tony si John Podesta, este una dintre mai puternice firme de

Campanie de vaccinare cu peripeţii la Curtea de Argeş! Opt copii au ajuns la spital după vaccinare

Opt dintre cei 33 de copii cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, elevi

Tara asta e cea mai atacata din Europa deoarece e cea mai bisericoasa tara cum zic EUROPENII!

Inainte sa cititi aceasta propaganda masonica care circula pe internet trebuie sa va reamintesc un

Închide