Teoria conspirației a fost „demonstrată” de niște elevi din Elveția: calcule şi cifre exacte, că un grup mic de companii şi corporaţii – în special băncile – au o influenţă uluitoare asupra economiei mondiale

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Teoria conspirației a fost „demonstrată” de niște elevi din Elveția. Aceștia au arătat cine conduce lumea din întuneric, cu ajutorul unei „hărți speciale”.

loading...

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Zurich, Elveţia, a demonstrat prin calcule şi cifre exacte, că un grup mic de companii şi corporaţii – în special băncile – au o influenţă uluitoare asupra economiei mondiale.

Elveţienii au luat în calcul toate cele 43.060 de multinaţionale din întreaga lume, după care au realizat o hartă cu relaţiile dintre ele, iar rezultatul este surprinzător.

Se poate vedea pe această hartă că 147 din ele formează o “super-entitate” care învârt şi au la dispoziţia lor 40% din banii tuturor multinaţionalelor din lume.

Bănci cu renume mondial ca Barclays sau Goldman Sachs se află printre ele, însă există pericolul ca dacă unul din cei 147 de granzi să se prăbuşească, întreg sistemul să cadă la pământ, informează Antena 3.

https://evz.ro/teoria-conspiratiei-conduce-lumea-intuneric.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Mesaj al unui militar român pentru politicieni: Nu mai rezistăm mult… gunoaie ordinare!

Un  militar român a avut o ieșire de-a dreptul tăioasă la adresa guvernanților care au

Un raport al Reich-ului, din anul 1940, despre România: „Românii nu sunt ambiţioşi. Se mulţumesc să-şi astâmpere foamea în loc să lupte pentru un trai decent”

Acesta este un raport german din 4 noiembrie 1940 care se găseşte la Arhivele Naţionale

Printul Charles, membru Bilderberg, cumpara zeci de mii de hectare „pentru a proteja Romania” ! Strainii cumpara Romania, evident, „pentru a o proteja” !

Printul Charles, unul dintre cei mai important membru al Iluminatilor (Grupului Bilderberg), francmason de grad

Două românce care locuiesc în Italia au anunţat că se căsătoresc: „Suntem împreună de 15 ani“

Liliana Crăciun şi Ramona Dinescu formează primul cuplu gay de românce care-şi oficializează relaţia în

Închide