Trump: vom incepe sa zicem din nou Merry Christmas, in loc de X-mas, termen care il inlocuia pe Iisus cu X, asta vroiau secularistii, masonii, ateii, satanistii

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Transcriere si traducere de Agnus Dei, Video de la Fox News, speech la Grand Rapids, Michigan, Thank You Tour:
Ieri, 10 Decembrie, 2016, la un miting din Michigan, presedintele ales Donald Trump anunța ceea ce a numit întoarcerea la ubicuitatea frazei „Merry Christmas”, în timpul sezonului festiv.
La inceputul mitingul Donald Trump a urat multimii participante un Craciun Fericit, la care adunarea a raspuns in ropote de aplauze si ovatii:
„Vom începe să zicem din nou Merry Christmas (Crăciun fericit)”, a declarat Trump, menționând că în numărul trecut de ani, in mai multe magazine s-au pastrat decoratiunile mai seculare, cum ar fi zăpadă falsa, pereți roșii și clopotei „, dar au eliminat urarea ‘Craciun Fericit’.”
Afirmatia lui Trump părea ca un ecou la sentimentele exprimate de Bill O’Reilly într-un monolog din 2013, în care gazda „O’Reilly Factor”, a răspuns la comentariile comedianului Jon Stewart.
O’Reilly a spus că, în ultimul timp, mișcarea seculară progresivă a instituit oarecum un „război” pe ideea de Crăciun, care este  o sarbatoare acceptata pe scară largă.
In ultimii opt ani cu precadere, de cand presedintele Obama a ocupat Casa Alba, administaratia Obama a eliminat aproape in totalitate urarea Merry Christmas datorita corectitudinii politice, si a politicii progresive, de a nu exclude, zic ei, pe cei de o alta religie sau nereligie. Dar de fapt aceasta a fost o incercare de a elimina sarbatorile crestine din America si din toate tarile care au fost fondate pe principii crestine. Au folosit urarea Happy Holiday ( Sarbatori Fericite). Dupa declaratiile presedintelui ales Donald Trump aceasta va inceta si vom sarbatorii din nou Craciunul asa cum merita sarbatorit, prin a celebra adevarata menire a acestei sarbatori care este  Nasterea Mantuitorului.

loading...

Transcript of VIDEO: AGNUS DEI
At a rally in Michigan yesterday, President-elect Donald Trump heralded what he called the return of the ubiquity of the phrase „Merry Christmas” during the festive season.
„We’re going to start saying Merry Christmas again,” Trump said, noting that over the past number of years many department stores have kept their more secular decorations, like fake snow, red walls and bells, „but they don’t have ‘Merry Christmas’.”
Trump appeared to echo some of the sentiments expressed by Bill O’Reilly in a 2013 monologue, in which the „O’Reilly Factor” host responded to comments by comedian Jon Stewart.
O’Reilly said that in recent times, the secular-progressive movement has instituted somewhat of a „war” on the idea of Christmas as a widely-accepted holiday.
VIDEO from – http://insider.foxnews.com/2016/12/10/trump-merry-christmas-again-rally-michigan-war-xmas
 
 
Donald Trump – Vom începe să zicem din nou Merry Christmas – Crăciun fericit
 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Medicul Ioan Puscas a descoperit primul medicament care vindeca ulcerul | o companie americana i-a oferit 2 mil. de dolari dar el a refuzat, atunci ei au furat reteta | i-a vindecat pe Fidel Castro, pe consilierul lui Kennedy

Medicul care a descoperit leacul ce vindecă ulcerul şi care i-a tratat pe dictatorul cubanez

Pizdificarea bărbatului

Preiau un articol de pe Sportfactor caci pe cat de amuzanta , pe atat de

Casă gratuită, indemnizație și mașină pentru principesa Margareta și soțul ei

Reprezentanţii Casei Regale a României ar putea avea aceleaşi drepturi şi beneficii ca foştii şefi

INCREDIBIL! Politistul EROU Marian Godina poate fi dat afara pentra ca si-a facut bine meseria!

Politistul Marian Godina are nevoie de ajutorul nostru. In urma cu putin timp a fost

Închide