Un pensionar şi-a contestat în instanţă propria vârstă cu motivația: dacă iți poți schimba sexul sau numele, de ce nu și vârsta? Dacă eu mă simt cu 20 de ani mai tânăr, la fel cum unii bărbați se simt femei sau unele femei, bărbați și primesc dreptul legal la schimbare

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Un pensionar Olanda a dechis un proces în instanţă împotriva propriei vârste. Bărbatul vrea să fie trecut în acte cu 20 de ani mai tânăr, pentru a avea succes pe Tinder, scrie BBC News.

loading...

Olandezul Emile Ratelband, în vârstă de 69 de ani, vrea o nouă dată de naştere, şi anume 11 martie 1969 în loc de 11 martie 1949. „Îţi poţi schimba numele. Îţi poţi schimba sexul. De ce nu şi vârsta?“, a declarat bărbatul, citat de BBC News. El spune că se simte discriminat din cauza vârstei, întrucât îi afectează şansele la angajare şi succesul la femei pe aplicaţia de dating Tinder. „Mă simt limitat la 69 de ani. Dacă aş avea 49 de ani, atunci aş putea cumpăra o casă nouă, aş putea conduce o altă maşină, aş putea avea mai mult de muncă“, spune el. „Când intru pe Tinder şi scriu că am 69 de ani, nu primesc niciun răspuns. Dacă aş avea 49 de ani, cu faţa pe care o am, aş fi într-o poziţie privilegiată“, susţine bărbatul. El se descrie un „zeu tânăr“ şi este dispus să renunţe la pensie în cazul modificării vârstei în instanţă. Însă judecătorii sunt sceptici. Potrivit lor, că nu există nicio cale legală prin care o persoană să îşi poată schimba data naşterii. Decizia în acest caz va fi anunţată peste patru săptămâni.

Citeste mai mult: adev.ro/phvclq

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Când au început oamenii și animalele să ucidă pentru a se hrăni?

„Iată, v-am dat vouă tot pomul care are rod în el, va fi vouă, zice,

ESTE demonstrat STIINTIFIC! Crucea RADIAZA energii care VINDECA! Cum?

Cine isi face semnul crucii, nu doar ca isi aduce in ordine toate chakrele asa

Medicii refuză să recunoască. Miracolul vindecării cancerului. Produsul este la îndemâna oricui: OPREȘTE si vindecă boala

Miracolul contra cancerului, ascuns la tine in casa. Medicii nu il recomanda pentru ca este

Gura ma-tii Iohannis asistentele trebuie sa cumpere scutece si haine intr-un spital din Drobeta pentru tripleti abandonati!

Cum intr-o tara in care se fura atatea zacaminte: aur, gaz,petrol, lemn, unde corporatiile care

Închide