Un pilot uită să oprească pulverizatoarele CHEMTRAILS înainte să aterizeze

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail


Un pilot al unui avion comercial a făcut o greșeală care dovedește existența “chemtrails” – a uitat să oprească pulverizatoarele înainte de a ateriza! In video se poate observa aterizarea avionului în timp ce încă pulverizează chemtrails . Aceasta este prima dovada empirică pentru a întări afirmațiile făcute de persoane – amatorii de ” teoria conspiratiei” – care spuneau cum companiile aeriene sunt utilizate de către guvern pentru a pulveriza aerosoli în aer fără știrea sau consimțământul poporului. Cu dovada aceasta, publicul are acum dreptul legal de a înainta procese, utiliza citații și a forța descoperirea de dovezi.

loading...

În ciuda faptului că avionul aterizează în vreme de ceață, emisia de chemtrails este de necontestat; existența lor nu poate fi negată sau explicată. În primul rând, traseele NU sunt provin din partea din spate a motoarelor cu reacție. În al doilea rând, traseele nu sunt pur și simplu apă la final de pe marginile aripilor, deoarece pe măsură ce trece avionul, în afară de emisiile de traseu , există în mod clar spray-uri care ies din mai multe secțiuni în partea din spate a aripilor. Vă invităm să vizionați clipul prezentat mai sus !

http://intunel.com/2014/07/25/un-pilot-uita-sa-opreasca-pulverizatoarele-chemtrails-inainte-sa-aterizeze/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Citește mai multe:
Nepoata lui Nicolae Ceauşescu, Alexandra nascuta in 1996 a luat bacul cu 9,46. Cat de mandru trebuie sa fie bunicul ei acolo unde e?

Alexandra (medalion) – nascuta (1996), nepoata lui Nicolae Ceausescu, fostul presedinte al Romaniei, a facut

Efectul postului asupra creierului! Tineţi post de două ori pe săptămână:

  Efectul postului asupra creierului! Tineţi post de două ori pe săptămână! E uluitor ce

Cazul care a cutremurat România: Un bărbat a încercat să convingă o fetiță să își ucidă părinții și a pus-o să se sinucidă în spital

Bărbatul de 27 de ani din București, reținut de procurorii DIICOT, fiind acuzat de pornografie

S-a plătit un tribut de 80 tone aur pentru ca România să fie acceptată în NATO?

Vă prezentăm un document de interes național în care se dovedește, din nou, monstruozitatea manipulării

Închide