Unde duce ocultismul: O celebră CÂNTĂREAȚĂ, INTERNATĂ LA PSIHIATRIE! A făcut o CRIZĂ URÂTĂ. Are doar 26 de ani și își RISCĂ întreaga CARIERĂ în MUZICĂ

Distribuie!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Selena Gomez, o celebră cântăreață din SUA, a fost internată la psihiatrie după ce a avut o criză nervoasă. Artista își riscă cariera muzicală din cauza condiției sale.

loading...

Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez, în vârstă de 26 de ani, avut o cădere nervoasă, aceasta fiind, ulterior, spitalizată, de două ori în ultimele două săptămâni.

În prezent, vedeta se află într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale.

În ultima săptămână din septembrie, artista a fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine.

Selena Gomez a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar aceste analize arătau un număr alarmant de mic de leucocite în sângele cântăreţei.

Ulterior, Selena a fost externată, însă a fost reinternată după ce alte analize sagvine pe care le-a făcut au avut aceleaşi rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având şi atacuri de panică, scrie B1.

https://evz.ro/cantareata-internata-psihiatrie-criza.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Citește mai multe:
Kovesi ŞI UN OFIŢER SPP, relaţie fierbinte. VIAŢA SECRETĂ a şefei DNA

Detalii uluitoare ies la iveală despre despre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Ea s-ar fi

Cine folosește lămâi înghețate își poate lua adio de la diabet, tumori și obezitate

Nu o să va vină să credeţi ce poate face lămâia îngheţată! Când te gândeşti

CIUPERCILE MIRACULOASE CARE TE FAC SANATOS, PREVIN DIABETUL SI UCID CELULELE CANCEROASE

Stiati ca Ciupercile Maitake (Grifola Frondosa) au fost folosite de secole, atat ca aliment, cat

Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…” Sursa: Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…”

Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul

Închide